Bαρύ πένθος για τον Στράτο και τον Κώστα Σεφτελή




Bαρύ πένθος για τον Αλιμιώτη δημοσιογράφο, Στράτο Σεφτελή και τον αδελφό του Κώστα που είναι δημοτικός σύμβουλος, στην Ηλιούπολη. Σε ηλικία 87 ετών πέθανε η μητέρα τους. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 13:00, στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης.

Δείτε τον αποχαιρετισμό του Στράτου Σεφτελή:

Από παιδί μου έμαθε ότι η ζωή είναι πόλεμος. Με δίδαξε με το δικό της- σκληρό- τρόπο, πως τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται.
Δεν υπήρξε ποτε στήριγμα μου, όπως ο πατέρας μου…. Με φρόντιζε όμως, με τον δίκο της τρόπο. Ακόμη και τώρα, που εξαντλούσε την μητρική στοργή στο να με ποτίσει με το ζόρι χυμό πορτοκαλί, γιατί με έβλεπε… αδύνατο.
Έζησε δύσκολα χρονια. Αναποδιές και στενοχώριες. Έμεινε όρθια, κυρίως για να μεγαλώσει τον Κώστα και εμένα. Ηρωίδα!!!! Αξιοπρεπής!!!!
Στα 87 χρονια της ζωής της,, ελάχιστα ήταν ευτυχισμένα. Κυρίως τα νεανικά της χρονια, που υπήρξε ενα γελαστό κορίτσι, που είχε από το σπίτι της όλα τα καλά.
Άφησε αυτόν τον κόσμο, με μια ανάσα. Διακριτικά, όπως έζησε όλη της την ζωή! Ξεκουράστηκε κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αυτό που με συγκλονίζει τούτες τις δύσκολες στιγμές, είναι πως μου είπε την μαγική λέξη που περίμενα από παιδί να βγει από το στόμα της, όταν με αποχαιρετούσε: «Σε καμαρώνω…».
Μια ζωή περίμενα να μου το πει. Και έμελλε να ήταν η τελευταία λέξη που μου είπε…. Παιγνίδια που παίζει η ζωή….
ΜΑΝΑ καλό σου ταξίδι!!! Ο παράδεισος είναι εξασφαλισμένος για την αφεντιά σου, αφού ποτε δεν πείραξες άνθρωπο.
Σε αποχαιρετούμε με έντονα συναισθήματα αύριο (Τετάρτη) στη 1, στο νεκροταφείο Ηλιουπολης.

Δείτε τον αποχαιρετισμό του Κώστα Σεφτελή:

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Με αξιοπρέπεια και μεγάλο αγώνα πορεύτηκε το δρόμο της ζωής της.
Δρόμος δύσβατος και ιδιαίτερα επώδυνος για έναν άνθρωπο που οι γονείς της τη μεγάλωσαν με πολύ αγάπη, αλλά δεν την προετοίμασαν για τις δυσκολίες της ζωής της.

Παρόλα αυτά άντεξε, αγωνίστηκε γιατί πάνω από όλα ήταν ΜΑΝΑ.
Αγάπησε τα παιδιά της όσο τίποτα στον κόσμο. Πάντα φρόντιζε για το καλό μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με τη δική της λογική και κυρίως με το ένστικτο.

Τη μέρα που στη γενέτειρα της, την Ανεμώτια της Λέσβου, ξεκινούν τον εορτασμό του Σωτήρος, άφησε την τελευταία της πνοή στα 87 της χρόνια.

Οι τελευταίες της λέξεις «αγάπη μου», «καμάρι μου» θα μας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής μας όπως και η μνήμη του πατέρα μας.

Μάνα, ο Στράτος κι εγώ, πάντα θα σε ευγνωμονούμε!

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 7/8/2019, στις 13:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.