Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου Υμηττού




Η πρόβλεψη του κινδύνου πυρκαγιών για την Αττική, το Σάββατο 10 Αυγούστου, εκτιμάται ως ΑΚΡΑΙΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 5 – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ).

▶️ Με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου:

🚨Σε επιφυλακή μπαίνουν η υπηρεσία δασοπροστασίας και πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των σφοδρών ανέμων.

▶️ Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ενημερώνει ότι κάθε πρόσβαση στον Υμηττό θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 από την 7η πρωινή της ίδιας μέρας έως την 7η πρωινή της επομένης, λόγω του πολύ Υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορίας 5).

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ειδικότερα, διακόπτεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και απαγορεύεται η παραμονή εκδρομέων στο σύνολο του δασικού οδικού δικτύου των περιοχών Νότιου Τομέα του ορεινού όγκου Υμηττού.

Η διακοπή – έλεγχος της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται στις οδούς:
Γοργοποτάμου, Ολυμπίας και Μιχαλακοπούλου, Γράμμου και Μιχαλακοπούλου, Τέρμα Διγ. Ακρίτα και Κιάφας, Επτανήσου & Κιάφας, Μιλήτου (μεταξύ Κομνηνών και Αβέρωφ), Παλαιολόγου & Αγ. Νεκταρίου.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς τηλεφωνούμε άμεσα στο 199.🚒

☎️Tηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 6979 800633 (24ωρη λειτουργία)

– Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τηλ.: 210 9955396 (Πυροφυλάκιο)

Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το βουνό μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.