Συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα στο Θέατρο Σκιών στο Πάρκο Φλοίσβου




Οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα συνεχίζονται και τον Αύγουστο στο θερινό θεατράκι σκιών στο Πάρκο του Φλοίσβου!

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη, κερνούν και φέτος το καλοκαίρι γέλιο μικρούς και μεγάλους!

Ο Τάσος Κώνστας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Κατορθώματα του Καραγκιόζη  διανθισμένα με σάτιρα και εμπλουτισμένα με τον αυτοσχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις παραστάσεις του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, εγγυώνται ένα δροσερό, γελαστό καλοκαίρι για όλη την οικογένεια. Με δροσερή τιμή εισιτηρίου, για να πηγαίνετε όσοι θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Μια όμορφη βόλτα στο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, ολοκληρώνει με τον  καλύτερο τρόπο την Καλοκαιρινή οικογενειακή σας έξοδο.

 

 

 

Info
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου – Πάρκο Φλοίσβου, Είσοδος επί της Λ. Ποσειδώνος (Στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)

Ημερομηνία: Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Ώρα έναρξης: 20.30. Διάρκεια: 50 ΄| Με νέο έργο κάθε βράδυ, μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Τηλ  6937714733

Τιμή εισιτηρίου :  3,50 ευρώ / άτομο

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.