Στο μη παρέκει η κατάσταση στην Θράκη με τους λαθρομετανάστες




Οργιάζουν οι φήμες στην Θράκη και ιδιαίτερα στον Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη για την ευκολία με την οποία “παρελαύνουν” καραβάνια λαθροεισερχομένων στο Ελληνικό έδαφος.

Καθημερινά στο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο μεγάλες ομάδες από “επενδυτές” προσπαθούν με πολλούς από αυτούς να το πετυχαίνουν, να φτάνουν στο επόμενο κομβικό σημείο που είναι τα περίχωρα αλλά και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αν οδηγήσετε στην Εγνατία οδό θα παρατηρήσετε ειδικότερα στα διόδια το πια μεριά φυλάσσεται κατόπιν …. εντολών.

Προφορικές εντολές εκτελούν αστυνομικά όργανα στην Ζώνη Ευθύνης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους αστυνομικούς να προβληματίζονται για τα όσα ζουν …. υπηρεσιακά!!!

Γέμισαν οι πόλεις και οι στάσεις του τραίνου από “επενδυτές” που “κατευθύνονται” να επιλέξουν έστω και προσωρινά την αντίστοιχη περιοχή για την διαμονή τους.

Εμφανίζονται αστυνομικά όργανα με οχήματα, αλλά σε γνώση μας είναι, να υπάρχουν εντολές από “ψηλά” … να προσέχουν τις ανάποδες κατευθύνσεις σε δρόμους διασταυρώσεις και διόδια.

Κε Χρυσοχοίδη υπουργέ επί της Προστασίας του Πολίτη θα ανιχνεύσετε μετά και τις δηλώσεις “περί μεταναστών” του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το τι συμβαίνει στην γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το κατά πόσο τηρούνται τα προβλεπόμενα και ποια είναι αυτά από τους αντίστοιχους Αξιωματικούς που εντέλλουν το προσωπικό που έχουν γι αυτό τον σκοπό;

Το παράδοξο είναι ότι τα στατιστικά που εμφανίζονται σε αντίστοιχες αναφορές-ενημερώσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα που είναι πολύ χειρότερη των όσων δημοσιοποιούνται.

Η “δημιουργική Λογιστική” άλλωστε έχει και εδώ τις …δόξες της.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Μενεξίδης

Πηγή: akritasnews.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.