Προσοχή! Αποφύγετε και απόψε την παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά
Η απίστευτη ταλαιπωρία την οποία υφίστανται οι οδηγοί που κινούνται τα δύο τελευταία βράδια στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα και Πειραιά, αναμένεται να τελειώσει τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματικός της Τροχαίας στην HuffPost, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ολοκληρωθούν και η κυκλοφορία στην παραλιακή λεωφόρο θα ομαλοποιηθεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Μία λωρίδα

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης άρχισαν το βράδυ της Τρίτης, στο ύψος της συμβολής της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Καλαμακίου. Στο σημείο εκείνο, δύο από τις τρεις λωρίδες της παραλιακής κλείνουν και η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και Πειραιά γίνεται μέσω μίας λωρίδας μέχρι το Π. Φάληρο, με αποτέλεσμα ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα, το οποίο αρχίζει από το ύψος της Γλυφάδας.

Εκτός των άλλων, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο, τα οποία χρειάζονται πάνω από μιάμιση ώρα για να φτάσουν από την συμβολή της Βάρης- Κορωπίου με την Ποσειδώνος μέχρι το Π. Φάληρο.

Τα έργα ασφαλτόστρωσης αρχίζουν στις 10 το βράδυ και σταματούν στις 6 το πρωί. Σύμφωνα με την Τροχαία, η νύχτα της Πέμπτης θα είναι η τελευταία νύχτα ταλαιπωρίας στην παραλιακή, καθώς οι επισκευές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Αλέξανδρος Καλαφάτης/huffingtonpost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.