Moσχάτο: Σπίτι – κολαστήριο για δεκάδες αδέσποτα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αποκρουστικές εικόνες αντίκρισαν κάτοικοι και στελέχη της υγειονομικής υπηρεσίες όταν εισήλθαν σε κατοικία στα σύνορα του Μοσχάτου με το Ρέντη, όπου εντόπισαν δεκάδες σκελετούς ζώων, αλλά και πολλούς σκύλους και γάτες φυλακισμένα και σε άθλια κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, όταν μετά από καταγγελία, στελέχη της υγειονομικής υπηρεσίας του δήμου, μαζί με κατοίκους και εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων μπήκαν μέσα σε οίκημα στην οδό Κυθήρων για να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα.

Δεκάδες σκελετοί ζώων βρέθηκαν σε όλο το σπίτι, διάσπαρτοι σε όλο το κτίριο, στο υπόγειο, στον πρώτο όροφο, ακόμη και στο δώμα. Αρκετοί από τους σκελετούς ήταν κλεισμένοι σε συρτάρια και ντουλάπια, ενώ υπήρχαν και ευρήματα που καταδεικνύουν πως τα άτυχα ζώα βασανίστηκαν άγρια προτού θανατωθούν.

Σύμφωνα με την Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρο της ομάδας “Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων, η κατάσταση αυτή φαίνεται πως συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο ένοικος του οικήματος ενδέχεται να έχει βασανίσει και δολοφονήσει εκατοντάδες ζώα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Κρομμυδάκη ανέφερε ότι εντοπίστηκαν ζωντανοί 11 σκύλοι και 20 – 25 γάτες όλοι σε άθλια κατάσταση. Οι γάτες, μάλιστα, ήταν φυλακισμένες σε πολύ μικρά δωμάτια και χωρίς νερό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γείτονες γνώριζαν για πολλά χρόνια τι συμβαίνει στο σπίτι – κολαστήριο, όμως δέχονταν απειλές από τον ένοικο, ενώ και η οικογένειά του είχε ενημερώσει πως έχει σχιζοφρενικές τάσεις.

Ο ύποπτος για τους βασανισμούς και τις δολοφονίες των αδέσποτων έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος από την αστυνομία και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μένει ξανά μέσα στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.