Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη ο τρίτος από τους τέσσερις δραπέτες του Μεταγωγών
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, όπου εντόπισαν, παρακολούθησαν και ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση ακινητοποίησαν στη μέση του δρόμου και συνέλαβαν τον 35χρονο Αντριάν Γκόμπο, έναν από τους Αλβανούς δραπέτες του Μεταγωγών, χωρίς να του αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Ο τρίτος κατά σειρά δραπέτης που συνελήφθη, εντοπίστηκε κοντά στην διασταύρωση των οδών Βρυούλων και Κοτυαίου, στη Νέα Σμύρνη. Η περιοχή αυτή ήταν ένα από τα σημεία που η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας έδειξε ότι το συγκεκριμένο άτομο θα κατευθυνόταν και όπως αποδείχτηκε οι εκτιμήσεις τους ήταν σωστές.

Πάνω του δεν βρέθηκε όπλο, όπως και στους δύο προηγούμενους συλληφθέντες, σε Βοτανικό και Ρέντη, ωστόσο οι κινήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας ήταν εξαιρετικά προσεκτικές καθώς άφαντα παραμένουν δύο πιστόλια που αφαίρεσαν οι δραπέτες από αστυνομικούς του Μεταγωγών απ’ όπου απέδρασαν.

Πέρα από την διάρρηξη στην οικία του Λευτέρη Πανταζή ο 35χρονος Αντριάν Γκόμπο ήταν υπεύθυνος για δεκάδες ληστείες και θεωρείτο μαζί με τον Αστρίτ που παραμένει ασύλληπτος, οι πιο σκληροί από τους τέσσερις κακοποιούς και από τους πιο επιρρεπείς στο να εμπλακεί σε μάχη. Άλλωστε όταν είχε συλληφθεί στον Άλιμο ύστερα από ληστεία ήταν οπλισμένος και άρπαξε όπλο, όμως και τότε οι αστυνομικοί δεν του έδωσαν περιθώριο, πυροβολώντας στον αέρα για να τον ακινητοποιήσουν μαζί με τον συνεργό του.

Πλέον, το στοίχημα για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής πέφτει στο να εντοπιστεί ο πλέον επικίνδυνος απ’ όλους τους δραπέτες, που θεωρείται οπλισμένος, δηλαδή τον Ασάνι Αστρίτ. Τον Ιούνιο του 2012 είχε γαζώσει με καλάσνικοφ έναν 30χρονο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει και είχε τραυματίσει σοβαρά τον 32χρονο αδελφό του, όταν τα θύματα κατέβηκαν από το σπίτι τους στην Καισαριανή σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν τον Αστρίτ και του συνεργούς του να τους κλέψουν το αυτοκίνητο. Η ίδια συμμορία ήταν υπεύθυνη για δεκάδες ένοπλες και βίαιες ληστείες και δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Θοδωρή Παναγιωτίδη στο news24.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.