Στοίχημα: Η Βολιβία αντιστέκεται στο Περού!




Τρίτη σήμερα (18/06), και το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λίγες, αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Το Κόπα Αμέρικα ξεχωρίζει, με το Βολιβία – Περού να προσφέρει στοιχηματική επιλογή. Από εκεί και πέρα, είναι και το Euro U21 που μας απασχολεί. Συγκεκριμένα, το ματς της Αγγλίας με τη Γαλλία. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για το στοίχημα μπάσκετ, τένις, μπέιζμπολ, και για κάθε άθλημα που σας ενδιαφέρει. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Στοίχημα στο Βολιβία – Περού

Η δράση στο Κόπα Αμέρικα 2019 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. Το Βολιβία – Περού και το Βραζιλία – Βενεζουέλα. Το πρώτο, είναι που βγάζει επιλογή για το στοίχημα. Το ματς θα γίνει στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Η σημασία του για το μέλλον των ομάδων στο Κόπα Αμέρικα, είναι μεγάλη.

Η Βολιβία αποδείχτηκε σκληρό «καρύδι» απέναντι στη Βραζιλία. Έχασε πολύ πιο δύσκολα, από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0. Η ομάδα του Βιγιέγας ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και παρεμπόδισε αποτελεσματικά το παιχνίδι της «Σελεσάο». Χρειάστηκε ένα πέναλτι του Κουτίνιο, στο 50′, για να ανοίξει η άμυνα της Βολιβίας. Το ίδιο σκληρή, αναμένεται και σήμερα.

Το Περού έμεινε στο 0-0 με τη Βενεζουέλα, την πρώτη αγωνιστική. Ήταν καλύτερο και δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ του ακυρώθηκαν σωστά δύο γκολ μέσω VAR. Παρόλα αυτά, φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και αυτό δεν συγχωρείται, ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις. Περιμένουμε και σήμερα να δυσκολευτεί απέναντι στη σκληροτράχηλη άμυνα της Βολιβίας.

Μπορεί το Περού να είναι το φαβορί, αλλά το έργο του δεν είναι εύκολο. Η Βολιβία θα επιχειρήσει ξανά να είναι συνεπής στα αμυντικά της καθήκοντα και έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Θα την εμπιστευτούμε, και πάμε με το Βολιβία +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Βολιβία χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.00.

Αγγλία – Γαλλία Προγνωστικά

Μεταφερόμαστε στην Ευρώπη, και δη στο Euro U21, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. Για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Γαλλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Οι δύο ομάδες, είναι τα φαβορί για την πρώτη δυάδα του ομίλου, και δεν αποκλείεται το σημερινό ντέρμπι να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρώτη θέση.

Τόσο η Αγγλία, όσο και η Γαλλία, διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό το απέδειξαν και στα προκριματικά, όπου τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων τους. Όσον αφορά την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια, οι Γάλλοι έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία. Μάλιστα, σε αυτά επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5. Γενικά, αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν σε αγώνες με πολλά γκολ. Ενδεικτικά, η Αγγλία μετράει 4/4 Goal/Goal στις τελευταίες αναμετρήσεις της, με τις τρεις να έχουν και πάνω από δύο τέρματα. Η Γαλλία προέρχεται από 3/4 Over 2.5.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν στη διεξαγωγή ενός ωραίου αγώνα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η ποιότητα «ξεχειλίζει» και στις δύο πλευρές και το η επίθεση συνιστά το δυνατό στοιχείο των αντιπάλων. Θεωρούμε ότι το ματς θα είναι θεαματικό με γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.