Meteo: Έρχονται έντονες καταιγίδες στα νότια προάστια




Σύνταξη άρθρου: Στρατής Βουγιούκας, Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος/meteo.gr

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και την Τρίτη 18 Ιουνίου2019, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά χαλάζι μέτριου μεγέθους)τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Β. Ελλάδα, όπου θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας (κυρίως τα νότια τμήματα)όπου τα φαινόμενα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι έντονα.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το βράδυ της Τρίτης, ενώ επισημαίνονται και οι περιοχές όπου ευνοείται η εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.

 

Παράλληλα, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας ROADS για τον προγραμματισμό των οδικών σας μετακινήσεων. Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε στο χάρτη που ακολουθεί, τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.