“Fairatella” – Το υπέροχο παραμύθι της Αλιμιώτισσας Debra Cox Passaris




Ο εκδοτικός οίκος Pegasus έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει τη έκδοση του βιβλίου Fairatella, από τη Debra Cox Passaris. Το βιβλίο το οποίο είναι γραμμένο στα Αγγλικά είναι διαθέσιμο για παραγγελία στα βιβλιοπωλεία ή απευθείας στον εκδότη.

Η Ντέμπρα Κοξ Πάσσαρη, γεννήθηκε στην Αγγλία. Σπούδασε Ζωγραφική στο Blackpool & Flyde College και Γραφικές Τέχνες στην North Staffordshire University, με δασκάλους τον Neville Wakeling, Peter Flowers, Bob Wilson, Euan Jennings και Peter Bragg.

Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις με έργα ζωγραφικής, εικονογράφηση και design στην Αγγλία. Από το 1989 ζει και εργάζεται στην Αθήνα, δουλεύοντας ως εικονογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Από το 1995 – 2007 δούλεψε σαν εξωτερικός συνεργάτης, εικονογράφος για τους Disney Licensees.
Παντρεύτηκε το 1991 το Χρήστο Πάσσαρη και σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική και τη συγγραφή βιβλίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Φαιρατέλλα είναι μια απογοητευτική περίπτωση στη χώρα των νεράιδων. Βρίσκεται πάντα στο περιθώριο εξαιτίας της ασυνήθιστης εμφάνισής της (ας πούμε ότι φέρνει λίγο σε γάτα – ειδικά με την ουρά που έχει!) Η ευκαιρία της να γίνει αποδεκτή έρχεται όταν της δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσει την Φρικαντέλλα, μια διαβολική μάγισσα που έχει σαν σκοπό της να καταστρέψει τη νεραϊδοχώρα και να φορτώσει σε όλους τους κατοίκους από κάποιο κουσούρι. Γιατί τώρα η Φαιρατέλλα είναι η εκλεκτή, προορισμένη να φέρει την ειρήνη και την αρμονία σε όλες τις νεράιδες, όπου κι αν βρίσκονται.
Με τον έμπιστο της, κύριο Mumble Bee και τους φίλους της Eleganza και Pan, η Φαιρατέλλα ταξιδεύει στην επικίνδυνη περιοχή της Φρικαντέλλα.
Αφήνει πίσω την οικογένειά της και τους αγαπημένους της, ακόμη και την μικρή αδερφή της Daisy και τον πατέρα της Silver Fox. Όμως το να πείσεις κάποιον με σκοτεινή καρδιά να αγκαλιάσει το φως, δε θα είναι καθόλου εύκολο και η Φαιρατέλλα θα μάθει κάποια οικογενειακά μυστικά για τα οποία δεν ήταν ποτέ προετοιμασμένη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Δημιουργική – προσωπική έκφραση, για μένα σημαίνει απόδραση. Είναι το καταφύγιό μου όπου ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα. Το να εγκαταλείψω τους φόβους μου είναι ένα εμπόδιο που όταν το ξεπεράσω, ανοίγονται φτερά στη φαντασία μου. Τίποτα ωστόσο δεν μου είχε συμβεί έτσι μαγικά, παρά μόνο όταν η Φαιρατέλλα μπήκε στο μυαλό μου και με έκανε να πιστέψω σ’ εκείνη. Μετά απ’ αυτό έμοιαζε σαν να μπήκαν όλα σε σειρά.
Χρειάζεται κουράγιο να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και προσπαθώντας, κατάφερα πολύ περισσότερα απ’ όσα πίστευα ότι μπορούσα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίγραφα της Fairatella μπορούν να αγοραστούν απευθείας από τον εκδότη . Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.pegasuspublishers.com ή καλώντας το 01223370012. Η επαφή με τη συγγραφέα μπορεί να γίνει μέσω εκδότη.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Fairatella” – Το υπέροχο παραμύθι της Αλιμιώτισσας Debra Cox Passaris

  • 08/06/2019 at 3:41 μμ
    Permalink

    Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την προώθηση, το εκτιμώ πολύ!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.