Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Ελαία» (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μέσα σε γιορτινό κλίμα και αθλητικό πνεύμα το δυναμικό του Γυμναστικού Συλλόγου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Ελαία» πραγματοποίησε τη μεγάλη θερινή του εκδήλωση.

Γονείς και φίλοι των αθλητριών γέμισαν το κλειστό Γυμναστήριο στη Μηλαδέζα Βάρης την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, χειροκροτώντας το αποτέλεσμα μιας χρονιάς προπονήσεων.

Η γιορτή χαρακτηρίστηκε όπως κάθε χρόνο από την ποικιλία των προγραμμάτων που παρουσιάστηκαν, αντανακλώντας τη δουλειά της «Ελαίας» και στα τέσσερα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται: Ρυθμική Γυμναστική, Αεροβική Γυμναστική, Αισθητική Ομαδική Γυμναστική και Γυμναστική για όλους.

Οι αθλήτριες του Συλλόγου, σε ένα εντυπωσιακό ηλικιακό εύρος από 3-15 ετών, έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους και στο τέλος έλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια και τα έπαθλα για τις επιτυχίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βασίλης Παπαμιχαήλ, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Μαρία Μπραϊμνιώτη και η δημοτική σύμβουλος Νανά Καραγιάν.

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Ελαία»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.