Στοίχημα: Ζωντανή στη Ρώμη η Μπολόνια




Λιγοστές επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια στο “Olimpico” για την 37η αγωνιστική της Serie A, ενώ η Μόλντε αντιμετωπίζει τη Βίκινγκ για την 9η αγωνιστική της Eliteserien. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε, μεταξύ άλλων, τα bonus εγγραφής των στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα.

“Κλειδώνει” την παραμονή η Μπολόνια

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνει τη σεζόν η Λάτσιο, καθώς την Τετάρτη (15/05) πανηγύρισε την κατάκτηση του 7ου Κυπέλλου Ιταλίας στην ιστορία της. Το συγκρότημα του Ιντζάγκι, ο οποίος φαντάζει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα στο “Olimpico” της Ρώμης. Παράλληλα, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2019/20. Απόψε υποδέχεται την Μπολόνια για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A.

Οι “ροσομπλού” επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ήττα που γνώρισαν από τη Μίλαν (2-1 εκτός έδρας). Πιο συγκεκριμένα, επικράτησαν εύκολα εντός έδρας με 4-1 της Πάρμα. «Γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, η ομάδα του οποίο χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Από την πλευρά μας θα κρατήσουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.10.

Δυνατή στο “Aker” η Μόλντε

Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Μόλντε στην αποψινή αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Βίκινγκ στο “Aker”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της νορβηγικής Eliteserien. Το συγκρότημα του Μόε επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Κρίστιανσουντ. Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε τη Βίκινγκ πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 στις 2 Ιουλίου 2017.

Από την άλλη πλευρά, πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση η Βίκινγκ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Στάμπαεκ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-2-2) που “έτρεχε”. «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Είχαμε ταχύτητα και ένταση στην επίθεση, η ψυχολογία μας ήταν στα ύψη. Παράλληλα, καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας”, υπογράμμισε ο προπονητής της, Μπιάρνε Μπέρντσετ. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, θα επιλέξουμε το combo 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.