Παλαιό Φάληρο: Συγκέντρωση της Βίκυς Ανδρικοπούλου στην Αγία Βαρβάρα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στην Αγία Βαρβάρα, μια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με πολλά προβλήματα και πολλούς απογοητευμένους δημότες, η Βίκυ Ανδρικοπούλου, η Υποψήφια Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, τόλμησε να κάνει την ομιλία της αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο τους δημότες της.

Μπροστά σ’ ένα κατάμεστο πλήθος, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 19:30 στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας ( Αγίας Βαρβάρας 51 και Θερμοπυλών) γνωστοποίησε τις θέσεις της για την περιοχή, καθώς είναι καθόλα έτοιμη για την επόμενη μέρα με συγκεκριμένο προγραμματισμό.

 

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου αποδεδειγμένα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για την περιοχή έχοντας ήδη κάνει το πρώτο βήμα από τη θέση της ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, αφού σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, κατάφερε μέσω ειδικού προγράμματος να μειωθεί ο μεγάλος αριθμός κουνουπιών που προερχόταν από το πολύπαθο Ρέμα της Πικροδάφνης που ταλαιπωρεί επί πολλά έτη τους κατοίκους της. Μάλιστα, η Αντιδήμαρχος κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις αντιμετώπισης και μελέτες προστασίας δημοτών από έκτακτα περιστατικά», για την συγκεκριμένη πρωτοποριακή δράση της «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Κουνουπιών»

Η Υποψήφια Δήμαρχος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ανύπαρκτων φρεατίων κατά μήκος όλης της Αγίας Βαρβάρας , πρόβλημα για το οποίο θα δράσει άμεσα καθώς το νερό που κατεβαίνει με ορμή προς την Λ. Αμφιθέας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα καταστήματα αλλά και στους δημότες.

Μαζί με τη δημιουργία φρεατίων το επόμενο καίριο βήμα είναι η ανάπλαση του εμπορικού κέντρου με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και του σωστού φωτισμού για όλη την περιοχή.

Η Αγία Βαρβάρα πάσχει από την έλλειψη καθαριότητας, ανέφερε στη συνέχεια της ομιλίας της , πρόβλημα γενικότερο για το Παλαιό Φάληρο, για το οποίο όμως η Βίκυ Ανδρικοπούλου τόνισε ότι είναι προετοιμασμένη έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο για όλο τον δήμο.

Στο τέλος της ομιλίας της, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν , υποσχέθηκε τη δημιουργία σχολείου για τα Λυκειόπαιδα της περιοχής, καθώς η έλλειψη αυτού αναγκάζει τα παιδιά να απομακρύνονται από τη γειτονιά τους καινα πηγαίνουν στην Κοψαχείλα.

Τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν όταν κάποιος ενδιαφέρεται κι έχει συγκεκριμένα σχέδια να προτείνει. Η Κυριακή δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σ’ επαφή με τους δημότες της περιοχής η Υποψήφια Δήμαρχος, καθώς και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 είχε πραγματοποιήσει έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο μαζί τους στο πολιτιστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.