O Δημήτρης Μπελετσιώτης πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Κωνσταντέλλου




Δήλωση Δημήτρη Μπελετσιώτη πρώην Αντιδημάρχου επ’ ευκαιρία της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Πόλη για να Ζεις»

Αγαπητοί φίλοι,
Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης για την συμπόρευσή μου με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, θα ήθελα να σας απευθύνω λίγα λόγια από καρδιάς.
Αρχικά πρέπει να τονίσω, πως με τον Δήμαρχο, μας ενώνει η αγάπη για την ευλογημένη πόλη μας, η αίσθηση ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της και μας απασχολεί ο αγώνας που οφείλουμε να δώσουμε σε όλα τα επίπεδα την επόμενη μέρα.
Όλοι γνωρίζετε, πως οι προθέσεις και οι στόχοι μου ήταν, και θα είναι, η προσφορά σε όλους σας. Μια προσφορά απόλυτα και ανιδιοτελής που την χαρακτηρίζει η αφοσίωση και το όραμα είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να τα αποδείξω αυτά έμπρακτα στο παρελθόν καθώς πιστεύω πως τα λόγια επιβάλλεται να συνοδεύονται πάντοτε με έργα.

Είμαι ευγνώμων που αναγνωρίζετε όλα αυτά και μου εκφράζετε θερμά την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Αυτή για μένα είναι η πολυτιμότερη ανταμοιβή.
Σας καλώ να με στηρίξετε για άλλη μια φορά, ώστε να μπορέσω να συνδράμω με όλες το έργο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μια πόλη ξεχωριστή, πράσινη, ανθρώπινη για τα παιδιά μας και για εμάς.
Ως εκπαιδευτικός θα ήθελα να αναφέρω πάλι πως το πολύτιμο και μοναδικό κεφάλαιο μου σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα είναι η αγάπη των μαθητών των γονέων και των οικογενειών τους. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει το όραμα πραγματικότητας. Όλοι μαζί μπορούμε

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.