O Ανδρέας Κονδύλης στην ημερίδα «Δήμοι και Μαζική Άθληση»




Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, η Ειδική Ημερίδα«Δήμοι και Μαζική Άθληση», την οποία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικών Οικονομολόγων και Στελεχών και το Ινστιτούτο Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου.

Η ημερίδα άρχισε με τρεις σχετικές εισηγήσεις του Γενικού Γραμματέα του ΙΔΕΑΔ Γιώργου Πρίντεζη, του Αναπληρωτή καθηγητή της ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλία Ζαχαρόγιαννη και του Γενικού Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων Δώρο Κλεοβούλου.

Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο και κατέθεσαν τις απόψεις τους, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Βασίλης Καπερνάρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης και ο εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου πρώην Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Αλέξανδρος Κορόμηλος.

Συνοπτικά όλοι οι ομιλητές προσέγγισαν με λεπτομερείς προτάσεις την ανάπτυξη και αναβάθμιση του ευαίσθητου τομέα της Μαζικής Άθλησης.

Τις εργασίες της Ημερίδας παρακολούθησαν σημαντικοί άνθρωποι του αθλητισμού και της μαζικής άθλησης, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Ανδρέας Μαλάτος, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Μιχάλης Κυρίτσης, το μέλος της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και αθλητικός συντάκτης Γιάννης Μαμουζέλος, ο πρώην Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Κρητικός, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Νίκος Καρούλιας, Σταύρος Σταματής, Μιχάλης Γεροθόδωρος και Νίκος Πατσαβούρας, ο εργοφυσιολόγος του ΕΚΑΕ Κώστας Παύλου πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του TAE KWON DO, ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο Μιχάλης Μηνούδης κ.ά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.