Η πασχαλινή γιορτή στην “Παιδόπολη Αλίμου”




Οι σχολικές διακοπές τελείωσαν με την καθιερωμένη πασχαλινή γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στο προαύλιο χώρο της Παιδόπολης, την Κυριακή του Θωμά.
Μία όμορφη γιορτή που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ξεφαντώσουν, να ζήσουν τα πασχαλινά έθιμα, να συναντήσουν παλιούς τους φίλους που έχουν φύγει σε αναδοχή καθώς και τους εθελοντές τους.
Πασχαλινή διακόσμηση, καλοστρωμένα τραπέζια με πλούσια εδέσματα, ψησταριά με γαργαλιστικές μυρωδιές, παραδοσιακή ορχήστρα, κέφι, χορός και φυσικά φαγοπότι. Η γιορτή έκλεισε με τα γενέθλια 3 παιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ :
τους εργαζόμενους και την Διευθύντρια της Παιδόπολης κα. Μαρία Αποστολοπούλου, τα μέλη ΔΣ του συλλόγου Φίλοι της Παιδόπολης Αλίμου και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση και υλοποίηση της γιορτής.
Την καταπληκτική παραδοσιακή μπάντα με τους :
Δήμητρα Τσίγκα, Θανάση Κούλη, Παύλο Ταμιολάκη, Αλέξανδρο Μητσέλο και τον Κωστή μας απο την παιδόπολη.
Τον κ. Δημήτρη Γρυπάρη για την προμήθεια των αρνιών
Τον κ. Νικηφόρο Βαγγή για το εξαιρετικό ψήσιμο
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στην γιορτή,την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Θεανώ Φωτίου,τους εκπροσώπους της Διοίκησης κα. Σοφία Κωσταντέλια Πρόεδρο ΔΣ και την κα. Γ.Κουμουνδούρου μέλος ΔΣ του ΚΚΠΠΑ , τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και των Δημοτικών παρατάξεων και όλους τους φίλους της Παιδόπολης που συμμετείχαν στη γιορτή των παιδιών.

Σύλλογος φίλων Παιδόπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.