Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: H στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου (VIDEO)




Έξω από το σπίτι του στις Τζιτζιφιές, στην οδό Ευρυπίδου, συνελήφθη ο αδελφός της 53χρονης δασκάλας που φέρεται να τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο Παλαιό Φάληρο κι έκτοτε αναζητείτο.  O Παναγιώτης Μπούσιος εξασφάλισε για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR αποκλειστικές εικόνες από τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου αδελφοκτόνου 

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπετε  τη στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν  τον αδερφό της άτυχης δασκάλας. Τον περιμένουν έξω από το σπίτι του. Μαζί του βρίσκεται και ένας φίλος του. Και οι δύο αντιστέκονται. Οι αστυνομικοί τους ρίχνουν στο  έδαφος και τους περνούν χειροπέδες.

 

 

Ο εικονολήπτης του STAR, Κώστας Χριστοβασίλης, καταγράφει καρέ καρέ τις προσπάθειες των αστυνομικών να μην υπάρξει ένταση. Ο 52χρονος βρίσκεται με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο. Ο αδερφός της δασκάλας προσπαθεί να πει δυο λόγια. Ο φίλος του σηκώνεται όρθιος. Οι αρχές τον ψάχνουν κι εκείνον. Όπως και ένα σακίδιο που βρίσκεται κάτω.

Μετά τον έλεγχο οι αστυνομικοί σηκώνουν τον φερόμενο ως δολοφόνο. Εκείνος δείχνει χαμένος. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τον οδηγούν στο περιπολικό, όπως και τον φίλο του.

To σημείο όπου βρέθηκε σε λίμνη αίματος η άτυχη δασκάλα

«Δεν έκανα τίποτα» φώναζε 

«Δεν έκανα τίποτα, δεν ξέρω γιατί με συλλαμβάνετε» ήταν τα πρώτα και τα μοναδικά λόγια του 52χρονου,  ο οποίος λίγο νωρίτερα προσπαθούσε να μπει στο σπίτι του, μαζί με έναν ακόμη άντρα.Είχε πάει εκεί, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή το σπίτι είχε σφραγιστεί από την ΕΛ.ΑΣ., χρειάστηκε τη βοήθειακλειδαρά. Ούτε κι εκείνος κατάφερε να του ανοίξει. Ο 52χρονος έφυγε και επέστρεψε. Οι γείτονες τον είδαν και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον άφησαν να μπει στο σπίτι και κατά την έξοδό του από αυτό, τον συνέλαβαν.

Η οδό Τρίτωνος όπου έγινε  το άγριο έγκλημα

Τι είπε ο σύντροφος της 53χρονης δασκάλας

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» αποκάλυψε ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι χρειαζόταν οικονομική βοήθεια.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι αισθανόταν ένα αίσθημα κατωτερότητας, γιατί αυτή προόδευε στη ζωή της καλύτερα, δεν ξέρω. Περισσότερο ζήλιας, θα έλεγα κίνητρα, παρά οικονομικά σε καμία περίπτωση»

Το χρονικό

Το άγριο έγκλημα έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο. Η γυναίκα εθέαθη πεσμένη στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος. Αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τις κραυγές της, βγήκαν στον δρόμο και είδαν έναν άνδρα να απομακρύνεται με αυτοκίνητο. Η δασκάλα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Οι αρχές από τότε αναζητούσαν τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Γείτονες της 53χρονης, είπαν στο star.gr ότι οι καυγάδες ανάμεσα στα δύο αδέλφια ήταν συχνοί. Το θύμα μάλιστα φέρεται να είχε καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου εναντίον του αδελφού της για ξυλοδαρμό και απειλές κατά της ζωής της. Είχε σκοπό επίσης να καταθέσει εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν πρόλαβε. Υπάρχουν μαρτυρίες, ότι ο δράστης καταδίωκε την αδελφή του και στο παρελθόν τις είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της για να μην πάει στη δουλειά της.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.