Aνακοίνωση Κουτελάκη: Διεκδικώ την εκλογή μου στον δεύτερο γύρο




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 1ου ΓΥΡΟΥ των ΕΚΛΟΓΩΝ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους πολίτες της Νέας Σμύρνης για τη ΜΕΓΑΛΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ στήριξή τους στο συνδυασμό μας. Ανέδειξαν την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Νέα Σμύρνη-Ποιότητα Ζωής» ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ την 2η ΚΥΡΙΑΚΗ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε ΔΥΝΑΜΗ εξελίξεων και προοπτικής για την επόμενη μέρα στο Δήμο.
Το ΗΧΗΡΟ μήνυμα της κάλπης στις Δημοτικές Εκλογές είναι ΕΝΑ: ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ στην ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Διοίκηση Τζουλάκη. Η παράταξη ΤΖΟΥΛΑΚΗ τις τελευταίες εβδομάδες μας ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ με ΨΕΥΤΙΚΑ γκάλοπ και διαδόσεις για δήθεν αυτοδυναμία δική της και ισχνά ποσοστά για τους υπολοίπους με σκοπό να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ την ψήφο των πολιτών, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ τη νοημοσύνη τους. Η παράταξη Τζουλάκη προεκλογικά έκανε τα «ΠΑΝΤΑ» και εκλογικά κέρδισε το «ΤΙΠΟΤΑ» μετά βίας 3% σε σχέση με το 2014 μόλις 15 συμβούλους έναντι των 25 που διαθέτει σήμερα.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ που στάθηκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ της και πήραν ποσοστό 65% και κέρδισαν 26 συμβούλους στους 41.
Ο συνδυασμός μας ΧΩΡΙΣ κομματική στήριξη, ΧΩΡΙΣ οικονομικές δυνατότητες και χωρίς να ασκεί εξουσία εδώ και χρόνια, ΜΟΝΟ με τη ΣΤΗΡΙΞΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ διεκδικεί την εκλογή Δημάρχου στο 2ο γύρο, για να φέρει την ΑΛΛΑΓΗ στο ΔΗΜΟ.
Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ
ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ-ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ
-ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ και να ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ του ΠΟΛΙΤΕΣ που θέλουν να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ και ΣΗΜΕΡΑ η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΖΟΥΛΑΚΗ-ΚΟΥΠΑ.
-ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ και να ΣΥΝΘΕΣΕΙ δημιουργικά και δημοκρατικά στη βάση αρχών ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ όπως ψηφίστηκαν από τους πολίτες και εκφράστηκαν αυθεντικά στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου με την απλή αναλογική.
Είμαστε ανοικτοί και έτοιμοι για τις αναγκαίες συνθέσεις, πάντα «στο φως της ημέρας» που θα εξασφαλίζουν σε όλη τη διάρκεια της θητείας τη δημοκρατική αποτύπωση της ψήφου των πολιτών, συγχρόνως με την αποτελεσματικότητα στη Διοίκηση του Δήμου αλλά και στην προοπτική στη νέα γενιά.
ΕΙΜΑΣΤΕ οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.