Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέος ο 43χρονος για τη σχέση με τη μαθήτρια




Μετά από μια σύντομη απολογία που διήρκεσε περίπου μια ώρα, ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή στο Μοσχάτο, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών, κατάχρησης σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η προφυλάκιση του κατηγορουμένου αποφασίστηκε από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί πριν την αυτοκτονία του κοριτσιού και μετά την καταγγελία των γονιών της 14χρονης. Τότε είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυνική ομολογία του, είπε ότι γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου. Κάποια στιγμή, που την είδε στεναχωρημένη, και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, κάνοντας σχέση μαζί της! Ο 43χρονος παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κορίτσι, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν…

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μια κόρη στην ίδια ηλικία περίπου, ενώ πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών.

Στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή και για τις οποίες του ασκήθηκε η δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων.

Bασιλική Κόκκαλη/protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.