«Το Φυσικό Αέριο στη Νέα Σμύρνη- Οφέλη από τη χρήση του για τους επαγγελματίες»




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεματική εκδήλωση «Το Φυσικό Αέριο στη Νέα Σμύρνη-Οφέλη από τη χρήση του για τους επαγγελματίες» που οργανώθηκε από τον Δήμο Ν. Σμύρνης αναφορικά με τη χρήση του φυσικού αερίου από τους επαγγελματίες των χώρων εστίασης, αρτοποιίας, στεγνού καθαρισμού και κομμωτικής.
Στην εισαγωγή της εκδήλωσης, ο κος Θ.Τερζόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, ανέφερε ότι η Νέα Σμύρνη είναι ανάμεσα στους ελάχιστους δήμους με 98% κάλυψη των δρόμων από δίκτυα φυσικού αερίου και 17.200 εξυπηρετούμενους καταναλωτές.
Ο κύριος εισηγητής της ημερίδας Ν. Κόρδαρης, Διευθυντής Επαγγελματικών Πελατών της ΕΔΑ Αττικής, αναφέρθηκε στην οικονομία που επιτυγχάνεται για τους επαγγελματίες, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του φυσικού αερίου στις θερμάστρες εξωτερικών χώρων (μανιτάρια) των εστιατορίων και καφετεριών και στη μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση σε σχέση με τις φιάλες υγραερίου.
Ο κος Θ Τερζόπουλος, κλείνοντας την ημερίδα, διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα αναλαμβάνει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να διευκολύνεται η επιτυχής λειτουργία και η ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Λόγω του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, ο Δήμος δεσμεύτηκε να επαναλάβει την ημερίδα σε κατάλληλο χρόνο μετά τις εκλογές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.