Άγιος Δημήτριος: Καταγγελία του ΚΚΕ για επίθεση στην υποψήφια δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (VIDEO)




Επίθεση με βρισιές καταγγέλλει ότι δέχτηκε χθες, από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης  «Νέα Πνοή», λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, η υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώτα Δήμου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 15:00

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ καταγγέλλουν στο λαό του Μπραχαμίου τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Χρήστου Πρεκετέ «Νέα Πνοή» (ΝΔ) Νίκο Βρεττό και Γιώργο Κοκοτσάκη που πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, απρόκλητα επιτέθηκαν με βρισιές και χυδαιότητες κατά του ΚΚΕ και της Γιώτας Δήμου την ώρα που μιλούσε με δημότες που κατοικούν δίπλα στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Ο Κοκοτσάκης χειροδίκησε εναντίον της, ακολουθώντας  πρακτικές που θα ζήλευαν και χρυσαυγίτες,. Καταγγέλλουμε και τον Βαγγέλη Μαλαθούνη ο οποίος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεστόμισε όλον τον αντικομμουνιστικό οχετό που χρησιμοποιεί η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Βέβαια πήραν άμεσα την απάντηση τους.

Γι’ αυτό καλούμε το λαό του Μπραχαμίου να βγάλει συμπεράσματα γι’ αυτούς που τους δίνουν αέρα, που ζεσταίνουν στη φωλιά τους το αυγό του φιδιού!

Είναι αυτοί που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την εργοδοσία, το μεγάλο κεφάλαιο και όλα τα όργανά του: τις αστικές κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ. Είναι αυτοί που πίνουν νερό στην υγεία της «υγιούς» επιχειρηματικότητας, «ξεχνώντας» ότι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν σαν μαντρόσκυλα τους φασίστες προκειμένου να χτυπήσουν την εργατική τάξη που σηκώνει κεφάλι!

Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα χρυσαυγίτικα «επιχειρήματα» και τον αντικομμουνισμό για να μπάσουν τους εργοδότες στα εργατικά συνδικάτα και στη ΓΣΕΕ, όπως ο Κιουτσούκης, ο Καραγεωργόπουλος, ο Παναγόπουλος κι ο Βασιλόπουλος.

Ευθύνες έχει το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή και οι άλλες παρατάξεις που αρνήθηκαν να τοποθετηθούν για την αποβολή και των άλλων δύο συμβούλων (μόνο ο Μαλαθούνης αποβλήθηκε), με εξαίρεση τους Θανάση Βάσιο και Χρήστο Καραχάλιο. Στην πράξη, τα δήθεν αντιφασιστικά και προοδευτικά μέτωπα που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. γίνονται καπνός!

Μόνο οι εργαζόμενοι με οργανωμένη δράση μπορούν να τσακίσουν τους φασίστες όπως έγινε στην Καλλιθέα, μόνο το ΚΚΕ και οι ριζοσπάστες αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί του συγκρούονται μαζί τους, στα σχολεία, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές.

Ο λαός του Μπραχαμίου, που στο μεγαλύτερο τμήμα του ανήκει στην εργατική τάξη, δεν έχει επιτρέψει και δεν θα επιτρέψει να χύσουν το δηλητήριό τους οι φασίστες, καλυμμένοι και ακάλυπτοι. Οι ηττημένοι του ’45 ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, μαζί με το σύστημα που τους εκτρέφει, τον καπιταλισμό!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ

https://www.youtube.com/watch?v=bPWOykZiD0w

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.