Τα συγχαρητήρια του Κωνσταντέλλου στους INVENTORS




Δείτε τη δήλωση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την αγωνιστική ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, που θριάμβευσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής:

Πολλά συγχαρητήρια στους INVENTORS, τους μικρούς μας πρωταθλητές της αγωνιστικής ομάδας ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας!
Η διάκρισή τους στη 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, μας έκανε περήφανους!
Οι μικροί μας μαθητές, ανάμεσα σε πολλούς μεγαλύτερους ανταγωνιστές (170 σχολεία), διακρίθηκαν για τις καινοτόμες προτάσεις τους, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα τους. Εκπροσώπησαν και τίμησαν το Σχολείο τους και τον Δήμο μας.
Είμαστε περήφανοι γι΄ αυτούς!
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές, τους γονείς των μαθητών μας και το Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την οργάνωση και τη στήριξη της ομάδας.
Τώρα που η ομάδα θα ταξιδέψει στο Χιούστον για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο Φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής (Fll World Festival), τη συνοδεύουμε με τις καλύτερες ευχές μας για μια ακόμη σημαντική εμπειρία.
Περιμένουμε INVENTORS την επιστροφή σας, για να γιορτάσουμε μαζί τις επιτυχίες σας και να μας παρουσιάσετε την πρωτοποριακή πρότασή σας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.