Στοίχημα: Απογοητευμένη και ελλιπής η Παρί Σεν Ζερμέν




Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι η τρέχουσα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στους πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr φυσικά δεν απουσιάζει από τη δράση! Η αρχή γίνεται απόψε στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται την έκπληξη της διοργάνωσης, Άγιαξ, ενώ η συνέχεια δίνεται αύριο με τον πρόωρο τελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ. Την Πέμπτη διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, Άρσεναλ – Βαλένθια και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι. Σήμερα θα μας απασχολήσει και η εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α’ Γαλλίας, Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις, εκτιμήσεις, στατιστικά, livescore, κλπ.

Δεν έχει κίνητρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ligue 1, το οποίο ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής. Η Μονπελιέ έρχεται από δύο σερί νίκες και καλές εμφανίσεις, την περασμένη εβδομάδα επικράτησε εκτός έδρας 1-3 επί της Στρασμπούργκ, είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Τουλούζ, κέρδισε τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, κυνηγά πλέον την τέταρτη θέση, αφού η πέμπτη δεν προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απ’ την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Ρεν το Σάββατο (στα πέναλτι), είναι απογοητευμένη και ελλιπής (θα λείψουν Τιάγκο Σίλβα, Μενιέ, Εμπαπέ, Κέρερ), έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και αναζητά κίνητρο για τα τελευταία ματς της χρονιάς.

Ο Τούχελ παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί κίνητρο για την ομάδα του, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι παντελώς αδιάφορη, το κλίμα στο εσωτερικό της είναι κακό. Η Μονπελιέ είναι ανταγωνιστική εντός έδρας, έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία εφτά ματς στο γήπεδο της, έχει αυξημένο κίνητρο, θεωρούμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει μια νίκη που θα την κρατήσει εντός στη μάχη της τετράδας. Ρισκάρουμε και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 3.80.

Προβάδισμα στην Τότεναμ

Περνάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Τότεναμ και Άγιαξ, δύο ομάδες που δεν περιμέναμε να δούμε σε τόσο προχωρημένο στάδιο στη διοργάνωση. Οι Λονδρέζοι άντεξαν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και πήραν μια απίστευτη πρόκριση (επικράτησαν 1-0 στο πρώτο ματς, έχασαν 4-3 στην επεισοδιακή ρεβάνς), έρχονται “λαβωμένοι” στους δύο ημιτελικούς λόγω της απουσίας του ηγέτη και πρώτου σκόρερ Χάρι Κέιν. Έρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ, σε ματς όπου ο Ποκετίνο δεν είχε την ευχέρεια να κάνει ροτέισον.

Απ’ την άλλη, ο Άγιαξ έκανε σούπερ εμφανίσεις κόντρα στη Γιουβέντους, επικράτησε 1-2 στο Τορίνο και πήρε μια μάγκικη και πανάξια πρόκριση, νωρίτερα είχε πετάξει εκτός διοργάνωσης τη Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, έπαιξε τελευταία φορά την προηγούμενη Τρίτη (4-2 εντός έδρας τη Φίτεσε). Θεωρούμε ότι η έδρα της Τότεναμ θα παίξει καταλυτικό ρόλο, εκεί φέτος έρχεται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε καλές ομάδες όπως Αϊντχόφεν, Ίντερ, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.