Ρεσιτάλ ψευτιάς για λίγα λεπτά δηµοσιότητας – Αυτός είναι ο “σωτήρας” του Αλίμου (VIDEO)




Είναι απαράδεκτο να είσαι υποψήφιος δήμαρχος και να βγαίνεις στα κανάλια και να λες ψέματα, για σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη σου, κρύβοντας την αλήθεια για να εντυπωσιάσεις.

Ο Βαγγέλης Τσαμήτας, ξεπέρασε κάθε όριο και εκμεταλλευόμενος την γνωστή τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο, βγήκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Αταίριαστοι” και κατηγόρησε τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, παραπλανώντας τους παρουσιαστές, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στον δήμο Αλίμου και όχι στην αρμοδιότητα του Yπουργείου Oικονομικών που είναι η αλήθεια, για να πείσει ότι ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα.

Ψέμα 1: Εδώ και περίπου δυο χρόνια, ο δήμος παρακαλάει το Υπουργείο Οκονομικών  να δώσει το «οκ» για να επισκευάσει την τρύπα, με δικά του χρήματα και δική του μελέτη, χωρίς να δίνουν απάντηση. (Δείτε το ρεπορτάζ που είχε προβάλει τότε ο ΣΚΑΪ) 

(Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN για το ίδιο θέμα)

Ψέμα 2: Το συγκεκριμένο σημείο δεν ανήκει στον δήμο Αλίμου, όπως είπε ο κ.Τσαμήτας αλλά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου που κωφεύει στις εκκλήσεις του δήμου και δεν δίνει άδεια για να κλείσει η τρύπα, γατί έχει χαθεί στον απίστευτο κυκεώνα της γραφειοκρατίας (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Star)

Ψέμα 3: Ο κ. Τσαμήτας, ξέχασε να πει ότι ο ίδιος σαν εργολάβος ευθύνεται για την τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο, αφού πριν από 22 χρόνια είχε αναλάβει την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου. Λόγω των κακοτεχνιών προέκυψε και η τρύπα (δείτε εδώ ρεπορτάζ και αποκαλυπτικά έγγραφα)

Αξίζει να δείτε το ρεπορτάζ με τη on camera παρουσία του Βαγγέλη Τσαμήτα. Σίγουρα όσοι καταλαβαίνουν θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.