Πάλι θέμα στα κανάλια ο Άλιμος για την τρύπα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (VIDEO)
Πάλι θέμα στα κανάλια έγινε η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Δράση” στον  ΣΚΑΪ για τις προσπάθειες που κάνει για να κλείσει η τρύπα που έχει ανοίξει και αποτελεί ντροπή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

“Είμαστε δίπλα στη μεγαλύτερη μαρίνα της Ελλάδας, περνούν χιλιάδες τουρίστες καθημερινά και βλέπουν τα χάλια του Ελληνικού Δημοσίου” είπε ο δήμαρχος

“Τους παρακαλάμε να μας δώσουν το “οκ” για να επισκευάσουμε την τρύπα, με δικά μας χρήματα και δική μας μελέτη και δεν μας δίνουν την άδεια.. Από τον περασμένο Μάιο η κατάσταση χειροτερεύει, ζητάμε να δούμε την υφυπουργό Οικονομικών την κ.Παπανάτσιου ή κάποιον συνεργάτη της (την ευθύνη για τον παραλιακό πεζόδρομο τον έχει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών) και αντιμετωπίζουμε μια απαξίωση πρωτόγνωρη.

Μας λένε κάντε γραπτό αίτημα, στέλνουμε γραπτά αιτήματα με φόρμες αλλά δεν παίρνουμε ποτέ απάντηση. Ο χώρος είναι του ελληνικού Δημοσίου, έχουν ευθύνη για αυτά τα χάλια εδώ και τους λέμε να τους κάνουμε δώρο την επισκευή και δεν μας λένε ούτε όχι αλλά ούτε ναι.

Είναι τρία χρόνια που υπάρχει αυτή κατάσταση, υπήρχε μια τρύπα την κλείσαμε και τώρα άνοιξε δίπλα και άλλη”.

https://www.youtube.com/watch?v=ytUnGWjwYrE&feature=youtu.be

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.