Προοπτικές επιχειρηματικότητας και εργασίας στον τουρισμό
Ημερίδα με τίτλο: Προοπτικές επιχειρηματικότητας και εργασίας στον τουρισμό ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker, διοργανώνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, και ώρες: 10.00 – 13.00, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), στα πλαίσια των Δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων, αφενός για τις αναγκαίες δεξιότητες που πρέπει κανείς να αναπτύξει προκειμένου να απασχοληθεί στον τομέα του τουρισμού αφετέρου για τις ικανότητες και τους τρόπους χρηματοδότησης που χρειάζεται ένας επιχειρηματίας του κλάδου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις αναγκαίες δεξιότητες που πρέπει κανείς να αναπτύξει προκειμένου να απασχοληθεί στον τομέα του τουρισμού καθώς και για τις ικανότητες και τους τρόπους χρηματοδότησης που χρειάζεται ένας επιχειρηματίας του κλάδου.

Αναλυτικά στην ημερίδα θα αναλυθούν από επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου οι εξής θεματικές ενότητες:

Προοπτικές και ευκαιρίες εργασίας:  Ντότση Ανάντα, HR Generalist, όμιλος ASTIR

Ευκαιρίες εκπαίδευσης στον κλάδο:  Καλαφάτης Γιάννης, Εκπαιδευτικός, Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

– Χρηματοδοτικά εργαλεία: Αργυρός Γιάννης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Συντονισμού ILF Consulting

Ιστορίες επιτυχίας: Κωνσταντινίδης Γιάννης C.E.O. weddin

                                    Ασφής Κύρος: Owner nea mesa

   Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τη Skywalker.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ομιλητές στο:

https://www.bossible.gr/the-grbossible-hmerida-prooptikes-epixeirhmatikothtas-kai-ergasias-ston-tourismo-2/hmerida-the-grbossible-prooptikes-epixeirhmatikothtas-kai-ergasias-ston-tourismo-program

 

Πληροφορίες:

Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Τηλ.: 2132020730

Email: grafergasias@vvv.gov.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X