Κορίνα Πατέλη – Μπελλ: Θέληση, γνώση, πίστη, αφοσίωση και σκληρή δουλειά με αποτελέσματα




Υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα είναι στις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019, η Κορίνα Πατέλη – Bell, επιτυχημένο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, στον τομέα της επικοινωνίας.

«Θέληση, γνώση, πίστη, αφοσίωση και σκληρή δουλειά με αποτελέσματα. Αυτά χαρακτήρισαν την πορεία μου. Αυτά είναι και τα όπλα μου για να αγωνιστώ μαζί με το Δήμαρχο μας για να γίνουν τα όνειρα για την πόλη μας πραγματικότητα» αναφέρει το προεκλογικό φυλλάδιο με το σύντομο μήνυμα της στο εξώφυλλο

“Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω στο Δήμο Βάρης, Βούλας,Βουλιαγμένης, γνώση, χρόνο, εμπειρία και σκληρή δουλειά τόσο για τα καθημερινά πράγματα όσο για τα μεγάλα και σύνθετα, που αφορούν όλους μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας. Θεωρώ μεγάλη τιμή μου που βρίσκομαι στη λίστα των νέων προσώπων που ο πετυχημένος Δήμαρχος της πόλης μας Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επέλεξε να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του. Ο Γρήγορης Κωνσταντέλλος, με ενέπνευσε αρχικά ως δημότη και μου έδωσε την ώθηση να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει, απαιτεί γνώση, εμπειρία και τεχνοκρατική αντίληψη. Η επαγγελματική μου πορεία έδειξε ότι με συνεργασία, διάθεση και πάνω από όλα μεθοδική εργασία, όλα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα είναι εφικτά. Με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το Δήμο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ όχι απλώς πρότυπο αλλά καλύτερο”.

Ο Γρήγορης Κωνσταντέλλος, νυν δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι αναμφισβήτητα ένας αεικίνητος και οξυδερκής άνθρωπος και έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την πόλη που διοικεί. Εργάζεται σκληρά  να φέρει και αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι προσπαθεί με τα μέσα που διαθέτει να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Ζήτησε ξεκάθαρη εντολή στις 23/2 σε μία εκδήλωση που ο κόσμος κατέκλυσε το Divani Palace παρά τη φοβερή κακοκαιρία και αυτό σηματοδοτεί ότι τα έργα που έχουν γίνει πράξη έχουν την θετική ανταπόκριση των δημοτών. Εμείς κρίνουμε τα αποτελέσματα  και τον συγχαίρουμε γιατί «πιλοτάρει με δεξιοτεχνία… το διαμάντι της Αθηναικής Ριβιέρας.

Στην ομάδα των υποψηφίων του Γρηγόρη Κωνσταντελλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, έχουμε και στο παρελθόν εντοπίσει την  Κορίνα Πατέλη   Bell (https://www.notia.gr/2019/01/anektimito-to-ergo-toy-syllogoy-filoi-toy-pikpa-voylas-eikones/που έχει διαπρέψει στον τομέα της επικοινωνίας, σε πολυεθνικές αυτοκινητοβιομηχανίες και είναι ανάμεσα στα νέα πρόσωπα – η μοναδική γυναίκα προερχόμενη από τον ιδιωτικό τομέα  ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη.

Τέτοιες υποψηφιότητες ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα στερεότυπα και κλισέ και είναι  πραγματικά αξιοπρόσεκτες για να λάβουν την προσοχή των ψηφοφόρων.

 Η Κορίνα- για τον κόσμο Κυριακή (Κορίνα ) Πατέλη-Μπελλ-(https://www.facebook.com/korinapateli3B/)  έχει μία μακρά διαδρομή σε θέσεις ευθύνης ως Υπεύθυνη Σχεδιασμού και Μarketing στον τομέα του Τουρισμού και της Αυτοκινητοβιομηχανίας με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Επομένως, στόχοι, σχεδιασμός και αποτελεσματική υλοποίηση είναι  – θεωρούμε – τα πραγματικά γερά «χαρτιά»  της. Εδώ μπορείτε να δείτε συνοπτικό βιογραφικό της (http://www.konstantellos.gr/index.php/2019-ypopsifioisymvouloi/2019-varisymvouloi/item/1087-patelibellkorina).

Η σύγχρονη Τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί πλέον γνώσεις, εμπειρία και τεχνοκρατική αντίληψή και χρειάζεται στελέχη  για να προσφέρουν  τις γνώσεις και την εμπειρία τους και όχι απλά να γεμίσουν τις ελεύθερες ώρες τους στα Δημοτικά Συμβούλια ή να ικανοποιήσει την όποια τους ματαιοδοξία..  Ο Δήμος ΒΒΒ είναι ένας δήμος με υψηλές απαιτήσεις και σίγουρα οι διοικητικές ικανότητες ανθρώπων που έχουν πετυχημένη πορεία και εμπειρία θα βοηθήσει το τόπο και τους δημότες.

 Θελήσαμε να ανιχνεύσουμε την πορεία της καθώς σήμερα βομβαρδιζόμαστε από χιλιάδες υποψήφιους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και βρήκαμε διάφορες συνεντεύξεις της αλλά κρατήσαμε μία στην εφημερίδα το « Βήμα της Κυριακής» τον Αύγουστο του 1999 ενώ εργαζόταν ήδη πάνω από μια δεκαετία στην εταιρεία Κiriacoulis Meditettarean.  https://www.tovima.gr/2008/11/24/archive/i-ergasia-meros-tis-proswpikis-zwis/

Διαπιστώσαμε ότι η μετέπειτα  πορεία της  από τον κλάδο του τουρισμού  στο κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας   και συγκεκριμένα στη θυγατρική στην Ελλάδα του παγκόσμιου κολοσσό Fiat Chrysler ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Digital & CRM (Customer RelationshipManagement)  για 18 χρόνια ανταποκρινόταν απόλυτα στα όσα είχε δηλώσει και στην συνέχεια έκανε πράξη με αποδείξεις,  ενώ η εργασία ήταν μέρος της προσωπικής ζωής.

Μια γυναίκα με όραμα, στόχους και σταθερά εξελισσόμενη πορεία από τα πρώτα βήματα της μέχρι και σήμερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.