Ανεκτίμητο το έργο του συλλόγου “Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το ΝΟΤΙΑ.GR εδώ και τρία χρόνια που είναι στον αέρα, αντικαθιστώντας το GEITONIAMOU.GR, από την πρώτη στιγμή φιλοξένησε στο περιεχόμενο του, χωρίς την παραμικρή λογοκρισία, ανθρώπους από τα νότια που αγαπούν πραγματικά την πόλη τους και τη γειτονιά τους, που έχουν άποψη, διεισδύουν στις δράσεις του δήμου, μιλούν με τους πρωταγωνιστές, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και προτείνουν λύσεις.

Η Κορίνα Πατέλη Bell που έχει φάει με το κουτάλι την ελεύθερη αγορά και έχει διαπρέψει στον τομέα της επικοινωνίας, σε πολυεθνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και δεν έχει καμία σχέση με τους “παραδοσιακούς” τοπικούς παράγοντες που μετρούν τα κουκιά σπίτι – σπίτι και περπατούν στη γειτονιά σαν να είναι οι άρχοντες, επειδή έχουν στο χέρι τους συγκεκριμένο αριθμό ψήφων.

Στον δήμο, όμως, τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει εκατοντάδες νέοι δημότες που μόνο θυμό τους προκαλούν οι “τοπικοί Γκόρτσοι” και θέλουν οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με κοινά να βρίσκονται πάντα δίπλα τους, να γνωρίζουν τα προβλήματά τους και να δίνουν μάχες για να τα λύσουν.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή εδώ στο ΝΟΤΙΑ, εντοπίσαμε το ιδιαίτερο στυλ, με το οποίο προσεγγίζει τα τoπικά θέματα και “κλέβουμε” τα post της δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο για το site μας.

Κύριε Κωνσταντέλλο, σας ευχαριστούμε, γιατί αν δεν την είχατε εντοπίσει και δεν την είχατε  εντάξει στην ομάδα σας, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να προβληθούν, τουλάχιστον μέσα από το ΝΟΤΙΑ, θέματα της καθημερινότητας, με την ιδιαίτερη και ευαίσθητη ματιά, της Κορίνας.

Όπως το κείμενο που ακολουθεί και αφορά το έργο του συλλόγου, «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ»

 Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στην τοποθεσία Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός ,αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου τότε είναι Άνθρωπος, έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Καζαντζάκης. Αυτή ακριβώς η ρήση βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην περίπτωση των ανθρώπων που περιβάλλουν το Πικπα Παραλία Βούλας ΠΙΚΠΑ Βούλας (ΚΑΑΠ).Το έργο και η δράση του φορέα, είναι γνωστή και χρήζει ιδιαίτερης μνείας, όμως εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία του Συλλόγου ” φίλων του Πικπα ” Friends of pikpa που χέρι χέρι με τους εργαζόμενους δίνουν κυριολεκτικά μάχη προκειμένου να καλύψουν την κοινωνική και συναισθηματική στήριξη των παιδιών, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος .Το έργο και η προσφορά όλων αυτών των εθελοντών ανεκτίμητη, το μεταξύ τους κλίμα πραγματικά αξιοζήλευτο. Αυτό ακριβώς φάνηκε και κατά τη διάρκεια της Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ». Η ζεστασιά και η φιλική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παρευρισκομένους έδειχνε το πόσο οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται πως μέσα από τη δράση τους ως εθελοντές του Συλλόγου ολοκληρώνουν στο σύνολο του τον ορισμό του Ανθρώπου, που ξέρει και μπορεί να συνεχίζει την πολύμορφη δράση του. Κατάμεστο το εστιατόριο του Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – Vouliagmeni Nautical Club, που φιλοξένησε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου τα μέλη του Συλλόγου, το δήμαρχο Grigoris Konstantellos, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καθώς και εκπροσώπους συλλογικών φορέων. Το μήνυμα δόθηκε και φέτος ,το μήνυμα που σύμφωνα με το μεγάλο μας φιλόσοφο, θέλει χαριτωμένο πραγματικά τον άνθρωπο εκείνον που ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ να φέρεται πέρα πάνω απ όλα με ανθρωπιά…

#Vouliagmeni #voula #vari #varkiza
#πολη_για_να_ζεις
#πικπα
#korinapateli

 

https://www.facebook.com/korinapateli3B/posts/2356321624602717?__xts__[0]=68.ARDFqjaemDgSKhru_rGAWis5edmA4IRmGr5jLqNLbZziBQbuRXmg0-syH_7-mQQvUOeljdqdF1pEJSw-emGZzCVY3Z3T4FUBDcdre0X1sBta4w3wkwZzDCsefl9y09Uea2K-pZ8ZmlrPiNUlwbLJHkZOHGUxSfuKCcrcBer1OXIJ4y6Ug3__RJPS3DkHIMQLkcLCjTTifpZOkqgjcAdEOCnFkfVM4Mj1od5WVYjBcdb20tiQhJleEHHEtHdmA-GO_GM5wk1sD8GArwCT3CEbijGfRkV7LiC7Q5jHa-jaxfOR1qBS9kuJn9CjRoBkI1zv_CnjCiICMEjiQfnkMLX-BBWJtPez&__tn__=-R

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.