Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: Με δύο μαχητές της ζωής, πρότυπα για την δύναμη της ψυχής τους




Τον πατέρα μου και τον απερχόμενο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου. Ο Διονύσης Χατζηδάκης είναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε την πόλη μας σε πρωταγωνίστρια του παραλιακού μετώπου, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Ο φυσικός του διάδοχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, και όλοι εμείς οι υποψήφιοι του συνδυασμού Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο, τον έχουμε σαν πυξίδα. Για να γίνει η πόλη μας ακόμη μεγαλύτερη.

Kωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: Υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν στις γειτονιές της πόλης μας

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας και από το 1993 που γεννήθηκα δηλώνω περήφανα Παλαιοφαληριώτης. Η ζωή μου ξεκίνησε στην διασταύρωση Ποσειδώνος και Ναϊάδων, όταν απέναντι από το σπίτι μου υπήρχε ένας μικρός σκουπιδότοπος και μια παρατημένη έκταση στην οποία κανένας δεν πήγαινε μόλις έπεφτε ο ήλιος. Με τα χρόνια, είδα το Παλαιό Φάληρο να μεγαλώνει μαζί μου.

Ο σκουπιδότοπος έγινε η Μαρίνα Φλοίσβου, η παρατημένη έκταση έγινε το πανέμορφο Πάρκο Φλοίσβου και η πόλη αυτή έγινε το επίκεντρο των Νοτίων προαστίων.
Το Παλαιό Φάληρο μου έχει δώσει αμέτρητες στιγμές και αναμνήσεις και είναι η σειρά μου να του δώσω ό,τι μπορώ, γιατί υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν στις γειτονιές της πόλης μας.

Γι αυτό θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον συνδυασμό του, ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, νοιάζονται πάνω από όλα για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Με χρόνια εμπειρίας και με εμφανή την εμπιστοσύνη των δημοτών, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος είναι ο φυσικός διάδοχος του Διονύση Χατζηδάκη στην δημαρχία του Παλαιού Φαλήρου.

Ως μέλος του συνδυασμού του, στόχος μου είναι το Παλαιό Φάληρο να παραμείνει το διαμάντι των νοτίων προαστίων και να γίνει ακόμα καλύτερο για όλους μας. Για να τιμήσουμε όσους προηγήθηκαν, για να το καμαρώνουμε όσοι ζούμε εδώ σήμερα και για να είναι περήφανοι γι αυτό όσοι θα ακολουθήσουν.

Ποιος είμαι:
Αποφοίτησα από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης.
Σπούδασα Διαιτολογία στο King’s College του Λονδίνου και έκανα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, είχα να επιλέξω μεταξύ του να μείνω και να εργαστώ στην Αγγλία ή να επιστρέψω σε μια χώρα που δοκιμαζόταν ήδη σκληρά από την κρίση. Επέλεξα να γυρίσω, όχι μόνο λόγω της αγάπης μου για την Ελλάδα, αλλά και γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου στην αναγέννησή της.

Επιστρέφοντας ολοκλήρωσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ, όπου και συνεχίζω σαν υποψήφιος διδάκτορας.

Είμαι αποκλειστικός συνεργάτης του διαιτολογικού γραφείου LifeSmile ενώ διδάσκω Διαιτολογία σε δύο ιδιωτικές σχολές.
Ασχολούμαι με την συγγραφή και έχω ήδη εκδώσει δύο βιβλία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.