Εκτέθηκε στο Πανελλήνιο ο “Πινόκιο του Αλίμου”, Βαγγέλης Τσαμήτας: Έπεσε στην τρύπα μαζί με τα ψέματα του (VIDEO)




Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποκατέστησε την αλήθεια, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, όπου είχε είχε εμφανιστεί ο υποψήφιος Βαγγέλης Τσαμήτας και είχε παραπλανήσει τον κόσμο, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο σημείο με το πρόβλημα, στον παραλιακό πεζόδρομο, ανήκει στην αρμοδιότητα του δήμου και όχι της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, όπως είναι η πραγματικότητα.

Φανταστείτε τι ψέματα λέει δεξιά και αριστερά ο Τσαμήτας, από τη στιγμή που βγαίνει σε πανελλαδικό δίκτυο και λέει πράγματα που δεν στέκουν.

Δείτε τι δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης:

Απάντηση στα ψέματα της αντιπολίτευσης για το παραλιακό κρηπίδωμα είχα την ευκαιρία να δώσω σήμερα στην ίδια εκπομπή, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Μεταξύ άλλων ανέφερα ότι:

– Ο χώρος ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (Υπουργείο Οικονομικών) και όχι στον Δήμο, όπως ψευδώς ισχυρίζεται μέρος της αντιπολίτευσης.

– Ο Δήμος Αλίμου έχει υποβάλλει πλήρη Μελέτη στο Υπουργείο Οικονομικών για την αποκατάσταση του χώρου. Τους έχουμε ενημερώσει ότι αναλαμβάνουμε εμείς ως Δήμος και όλη τη σχετική δαπάνη. Το μόνο που ζητάμε από το Υπουργείο είναι να μας δώσουν την Άδεια για να κάνουμε τις εργασίες, πράγμα που αρνούνται.

– Η άρνηση του Υπουργείου πηγάζει από το γεγονός ότι θεωρεί “αυθαίρετη κατασκευή” την εν λόγω διαμόρφωση του χώρου. Την διαμόρφωση αυτή είχε κάνει ως εργολάβος το 1997 ο κ. Τσαμήτας, που σήμερα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου και μας καταγγέλλει (!!) για την κατάσταση…

Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πλήρη αποκατάσταση του σημείου. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι κύριοι της αντιπολίτευσης να σοβαρευτούν…

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Εκτέθηκε στο Πανελλήνιο ο “Πινόκιο του Αλίμου”, Βαγγέλης Τσαμήτας: Έπεσε στην τρύπα μαζί με τα ψέματα του (VIDEO)

  • 10/04/2019 at 6:01 μμ
    Permalink

    Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Ανδρέας, είναι να κλείσει εντελώς το παραλιακό αυτό κομμάτι, απο Πλάζ μέχρι αρχή μαρίνας, και να αφαιρέσει πλήρως όλο αυτό το “Αυθαίρετο” τμήμα ώστε να επιστρέψει η περιοχή στην αρχική της κατάσταση. Ο κόσμος μιά χαρά περνάει και απο πιό ψηλά. Αλλά ακόμα το Πεναρούμπια μοιράζει αφράτο και άφθονο ψωμάκι και ποιός να πάρει την ευθύνη να το απομονώσει?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.