“Ανοιχτοί Ορίζοντες” – Δεν στηρίζουμε άλλη δημοτική παράταξη




Αγαπητοί συμπολίτες.

Με ανακοίνωσή μας, στις 28/3/19, σας ενημερώσαμε για τους λόγους που οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δεν θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τηρώντας ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ. Η απόφαση ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ απο το Συντονιστικό μας Συμβούλιο και διευκρίνιζε επίσης πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ άλλη δημοτική παράταξη.

Η συμμετοχή ελάχιστων μελών μας στην παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι προσωπική τους επιλογή και δεν εκφράζει τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Οι διαδόσεις ότι οι προσχωρήσεις αυτές έγιναν με τις ευλογίες της Προέδρου μας κ. Αθηνάς Λυγνού, είναι ψευδείς.

Είναι προφανές ότι η νέα επιλογή τους υπηρετεί πλέον το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης που εντάχθηκαν και όχι τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Υπηρετεί τον τρόπο διοίκησης και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, με τις οποίες εμείς συχνά διαφωνούσαμε και η οποία ελέγχεται για παρατυπίες, παραλήψεις και παραβάσεις, απο τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Τονίζουμε ξανά, ότι θα συνεχίσουμε τη δράση μας για το καλό της πόλης και του δημόσιου συμφέροντος, παρεμβαίνοντας στα δημοτικά μας πράγματα πάντα με επεξεργασμένες προτάσεις.

Όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής μας Γραμματεία στις 16/4/19

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.