Ανοιχτή επιστολή Μαντζουράνη: Στηρίζω τον Ανδρέα Κονδύλη, για εκλογή από την πρώτη Κυριακή




ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
του Κωνσταντίνου Μαντζουράνη, πρώην Δημάρχου Αλίμου

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Με την παρούσα επιστολή καλώ δημόσια όλους εσάς που νοιάζεστε/ενδιαφέρεστε για το καλό της πόλης μας να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε τον νυν Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος κατέρχεται και πάλι ως υποψήφιος στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάϊο του 2019.
Ως πρώην Δήμαρχος Αλίμου (2003 – 2006) έχω το δικαίωμα να τοποθετηθώ στην παρούσα συγκυρία για ό,τι αφορά στο μέλλον της πόλης μας. Παρακολουθώ τον Ανδρέα Κονδύλη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε και μέρα με τη μέρα διαπίστωνα, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι του Αλίμου, ότι η πόλη μας άλλαζε με γρήγορα βήματα προς το καλύτερο. Μεταμορφωνόταν σε πόλη με δρόμους καθαρούς, φροντισμένο πράσινο, ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, υπαίθρια γυμναστήρια, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, γλυπτά και εικαστικές εκθέσεις.
Κι ενώ η επανεκλογή του θεωρείται βέβαιη και είναι κοινό μυστικό μετά από τέτοιο δημοτικό έργο, το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, που πρόκειται από φέτος να εφαρμοστεί για πρώτη φορά, ενδέχεται να του στερήσει, παρά το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι πολίτες είναι ανενημέρωτοι και αγνοούν την ακυβερνησία και τα «παζάρια» που μπορεί να προκύψουν, αν ένας δήμαρχος δεν εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.
Ακριβώς γι’ αυτό αποφάσισα να δηλώσω δημόσια τη συμπαράστασή μου, ώστε να βοηθήσω την εκλογή του Ανδρέα Κονδύλη από την πρώτη Κυριακή, κάτι που θα του επιτρέψει να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στην αντίθετη περίπτωση θα περιπέσουμε σε πειραματισμούς και αδιέξοδα. Η πόλη μας, όμως, χρειάζεται σταθερή και αποτελεσματική διοίκηση. Χρειάζεται Δημοτική αρχή με δυνατή, καθαρή εντολή και πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συνεχίσει να παράγεται έργο για τους πολίτες του Αλίμου.
Έχουμε Δήμαρχο άξιο, ικανό και επιτυχημένο. Γιατί να ψάχνουμε αλλού; Είναι εμπάθεια και μικροψυχία να μην υποστηρίζουμε, εμείς οι παλιοί αυτοδιοικητικοί, έναν νέο άνθρωπο που ολοφάνερα δουλεύει αδιάκοπα και πετυχαίνει θετικά αποτελέσματα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων της πόλης. Επιπλέον, αξιόλογοι, ικανοί και καταξιωμένοι άνθρωποι της τοπικής μας κοινωνίας, που γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ, στελεχώνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τον συνδυασμό του!
Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!
Σας ευχαριστώ πολύ,

Κωνσταντίνος Εμμ. Μαντζουράνης
Ιατρός – Ειδικός Καρδιολόγος
πρ. Δήμαρχος Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.