Άνω Γλυφάδα: Θαύμα η πλατεία του Αγίου Παύλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μια ολόκληρη γειτονιά, στην πλατεία του Αγίου Παύλου, άλλαξε όψη!

Και μαζί με την αλλαγή της συνολικής εικόνας, αλλάζει και η ψυχολογία όλων των κατοίκων της περιοχής και επανέρχεται το χαμόγελο και η αισιοδοξία.

O δήμος Γλυφάδας, παραδίδει έναν ακόμα πρότυπο δημόσιο χώρο, για όλες τις ηλικίες, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα επί χρόνια υποβαθμισμένο σημείο της πόλης.

Η τελετή αγιασμού της νέας υποδομής, θα γίνει αυτή την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 12:30 μ.μ. και στη γιορτινή εκδήλωση που θα ακολουθήσει για τα παιδιά, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου:

“Με πολλή δουλειά και μπόλικο μεράκι, σχεδιάσαμε από την αρχή όλη την πλατεία και προχωρήσαμε σε ολική ανακατασκευή όπως πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά.

Δημιουργήσαμε έναν υπερσύγχρονο παιδότοπο, που τόσο είχε ανάγκη η περιοχή, μεγαλώσαμε και ανακατασκευάσαμε τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αναμορφώσαμε όλους τους γύρω χώρους, τοποθετήσαμε καθιστικά, βάλαμε καινούργια υπαίθρια όργανα γυμναστικής και νέα φώτα LED τελευταίας γενιάς και κάναμε πλήθος ακόμα παρεμβάσεων, που δημιουργούν μια καινούργια πραγματικότητα. Όσοι θυμούνται πως ήταν η πλατεία, καταλαβαίνουν καλά τι εννοώ”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.