Ξανά η Πόλη Μπροστά: Εγκαίνια των γραφείων στην Αργυρούπολη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Το Σάββατο, 17/3, το βράδυ έλαβε χώρα το πάρτι γνωριμίας μας μπροστά από τα γραφεία της παράταξής μας. Το πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κύπρου, γέμισε από κόσμο – φίλους και υποστηρικτές της παράταξής μας.

▪️ Η εκδήλωση άνοιξε με μία ομιλία της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, Βασιλείας Φουσκίδου, για τα ιδανικά που πρεσβεύει η παράταξή μας και που έκλεισε με το σύνθημα: “Προχωράμε μπροστά για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο!”. Στη συνέχεια, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Στέφας, τονίζοντας ιδιαίτερα τα έργα ουσίας που δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε, αντιπαραβάλλοντάς τα με τα έργα “βιτρίνα” της απερχόμενης διοίκησης.

▪️ Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στα πλαίσια του Πολιτικού Πολιτισμού που υπάρχει στην Πόλη μας και του πνεύματος ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, τον πρώην Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Χρήστο Κορτζίδη που συνοδευόταν από τον δημ. σύμβουλο, Γιώργο Κοκκίνη.

▪️ Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους, τις υπ. βουλευτές Νοτίου Τομέα του ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου και Μαρία Μινσέντου, τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους με τον Γιάννη Σγουρό: Τάσο Καλαφάτη, Κώστα Αθανασόπουλο, Γιάννη Ψαριώτη, Θωμά Σώζο και την περιφερειακή σύμβουλο και συμπολίτη μας, Άννα Μεθυμάκη, τον υπ. Δήμαρχο Π. Φαλήρου με το ΚΙΝΑΛ, Νίκο Κατσένη μαζί με την Δημοτική του Σύμβουλο, Γωγώ Πελέκη και τον υπ. Δημοτικό σύμβουλο Δάφνης-Υμηττού, Τάσο Στασινόπουλο. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους Γραμματείς των Οργανώσεων του ΚΙΝΑΛ Αλίμου Αλέξης Τσέκας και Ηλιούπολης Κώστας Κοντούλης με την αναπληρώτριά του Τζένη Τζίνη, τα μέλη Σ.Ε.του ΚΙΝΑΛ Ελληνικού-Αργυρούπολης: Τάσο Κυριακόπουλο, Αντωνία Τζαβάρα, Σοφία Τσαϊρίδη και Λάμπρο Τσιρώνη αλλά και τον αν. γραμματέα της οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Γλυφάδας, Χρήστο Μπαρμπαρέσο. Επίσης, είναι μεγάλη τιμή για την παράταξή μας η παρουσία της επιτυχημένης Αντιδημάρχου Ελληνικού επί Δημαρχίας Εφραιμίδη, κυρίας Σόλι Μαρσέλλου και του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Πόλη”, Μιχάλη Σταυρόπουλου, του οποίου η παράταξη συνεργάζεται πλέον με την παράταξή μας και ο ίδιος θα είναι υπ. Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό μας. Ακόμα, ευχαριστούμε για την παρουσία του τον υπ. Περιφερειάρχη με το Πράσινο Κίνημα Νίκο Παπαδάκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.