Βύρωνας: Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά στην Πλατεία Γράμμου
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα παραδόθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου άλλη μία Παιδική Χαρά, η 10η κατά σειρά, στην Πλατεία Γράμμου. Η  αναβάθμιση των Δημοτικών Παιδικών Χαρών έχει ως άμεσο σκοπό την εξυγίανση και βελτίωσή τους, την διαμόρφωση δηλαδή ασφαλών και λειτουργικών χώρων, για τους κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Χαρούμενος δήλωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς  «τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν πλέον την ευκαιρία να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και με ασφάλεια», υπογραμμίζοντας ότι ακολουθούν οι Παιδικές Χαρές στην Αγία Τριάδα, στην Ανάληψη, στην Αθανασίου Διάκου (Μανώλη) και στην Πλατεία Νικολαΐδη.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Στην μικρή τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι: Μιχάλης Καραγιάννης, Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Κόκκαλης.

Έως τώρα έχουν ανακατασκευαστεί και παραδοθεί για χρήση δέκα (10) Παιδικές Χαρές: Ιγνατίου Άρτης, Άλσος Καραολή, Κισσού στον Καρέα, Πάρκο Κουγιά στον Καρέα, Ραιδεστού, Ντάνκαν, Αγαλματάκια, Νέας Ελβετίας και η παιδική χαρά στην Πλατεία Γράμμου.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Δήμου εξασφάλισε την ανακατασκευή και άλλων μικρότερων Παιδικών Χαρών με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών.

*Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.