Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά στις γειτονιές της Ηλιούπολης




Συνεχίζονται στην Ηλιούπολη τα συμπληρωματικά αντιπλημμυρικά έργα μετά τους μεγάλους συλλεκτήριους αγωγούς Σ2 και Σ3 και παράλληλα με το διαδημοτικό έργο στη περιοχή Καρέα – Αναστάσεως.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν τα έργα στις οδούς Πάρου, Τρικάλων και Μακεδονίας με μικρότερους αγωγούς που θα διοχετεύουν τα όμβρια ύδατα στους μεγάλους συλλεκτήριους.

Η αποπεράτωση του μεγάλου έργου προϋπολογισμού 11,5 εκατομμυρίων ευρώ επέτρεψε την κατασκευή των μικρότερων αντιπλημμυρικών έργων σε προβληματικές περιοχές γειτονιάς όπως αυτήν των Αστυνομικών, έτσι ώστε αυτά να διοχετεύονται με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα εφαρμοστεί και στην περιοχή της οδού Αναστάσεως, Υπερείδου, Θουκυδίδου, Δημοσθένους, Απόλλωνος κ.λ.π.

Αμέσως μετά την αποπεράτωση του μεγάλου διαδημοτικού έργου που θα μπορεί να υποδεχτεί τα νερά της βροχής από διάφορες περιοχές θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες διακλαδώσεις που θα απαλλάξουν οριστικά τους κατοίκους από τους κινδύνους πλημμύρας.

Έτσι εξελίσσεται κανονικά και με συνέπεια , όπως είχε προγραμματιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηλιούπολης, και η πόλη θωρακίζεται από άκρο σε άκρο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.