Σημαντικές ελλείψεις σε δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Βύρωνα


Ανεπαρκής φωτισμός στο δημοτικό κολυμβητήριο, ταλαιπωρία, άσχημες συνθήκες εργασίας και αντεγκλήσεις στο πολυδύναμο κέντρο στην Αγ. Σοφίας 

Μάταια η δημοτική αρχή και τα στελέχη της προσπαθούν να κρύψουν τις δυσλειτουργίες των δημοτικών υπηρεσιών που διαπιστώνονται καθημερινά και έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στις συνθήκες εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων.Στον Άλιμο, εν μέσω πανδημίας, ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ) – notia.gr

Δεν αναφερόμαστε μόνο στις γνωστές καθυστερήσεις που έχουν ξεπεράσει κάθε αρχικό σχεδιασμό στη συντήρηση των γηπέδων στο 2ο Αθλητικό κέντρο στην οδό Αρχ. Παρίσση, που παραμένει κλειστό, ούτε στις χρονικές καθυστερήσεις που υπήρχαν στα γήπεδα στην Εργάνη, στη μεταστέγαση των καλλιτεχνικών εργαστηρίων, στην συντήρηση των παιδικών χαρών. Ούτε ακόμη στο υποβαθμισμένο και μικρό χώρο που λειτούργει το δημοτικό γυμναστήριο.

Εξάλλου οι ανεπάρκειες χαρακτήρισαν όλη την περίοδο της δημαρχιακής θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το ζουν στην καθημερινότητα τους οι κάτοικοι της πόλης. Είναι ενδεικτικές οι καταλήξεις στα σχολεία στον Καρέα –επί δυο συνεχόμενες χρονιές- που οι μαθητές ζητούν να γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις, οι κινητοποιήσεις γονιών για το πρόβλημα στο 4ο δημοτικό σχολείο – Χαραλαμπόπουλου και την ταλαιπωρία που υφίστανται μαθητές, γονείς εκπαιδευτικοί καθημερινά για την μεταφορά των παιδιών στο αυθαίρετο κτηριακό σχολικό συγκρότημα στην Λεωφόρο Κατεχάκη. 

Αναφερόμαστε στα προβλήματα που υπάρχουν και επιδρούν στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο κολυμβητήριο και στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής..Ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα εξυπηρέτησης των φτωχότερων κοινωνικών και ευάλωτων ομάδων, που όταν επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν για τα κοινωνικά επιδόματα υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Διαβάστε περισσότερα http://politestouvirona.blogspot.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X