Προσοχή! Nέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή λόγω έργων




Στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, την 14-03-2019, κατά τις ώρες 22:00΄έως 06:00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Α/Κ Λ. Κηφισού, περιοχής Δήμων Πειραιά και Μοσχάτου – Ταύρου :

  •  Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων του κλάδου εξόδου της οδού Καραολή Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – κλάδος εξόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου/Νέα Λ. Ποσειδώνος – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου – αριστερά Εθν. Μακαρίου – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Καλλιθέα/Γλυφάδα.

  •  Εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισού και της οδού Κωνσταντινουπόλεως, συνολικού μήκους 200,00μ. (περίπου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  •  Εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού, από το ύψος της έναρξης διαχωρισμού με τον κλάδο εξόδου έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, συνολικού μήκους 400,00μ. (περίπου), κατεύθυνση προς Σ.ΕΙ.Φ./Νέα Λ. Ποσειδώνος.
  •  Εναλλάξ κατάληψη των τριών (3) δεξιών ή δύο (2) αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αθ. Διάκου, συνολικού μήκους 300,00μ. (περίπου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.