Η Ομάδα Γυναικών Παλαιού Φαλήρου καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή




Η Ομάδα Γυναικών Παλαιού Φαλήρου, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την εκδήλωση ανακήρυξης των υποψηφίων της φασιστικής και δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στο Παλαιό Φάληρο με την παρουσία και του προέδρου της Μιχαλολιάκου.

Καλούμε τις γυναίκες, εργαζόμενες και άνεργες, να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική δράση της σε κάθε γειτονιά. Ο χαρακτήρας και οι στόχοι του ναζιστικού αυτού μορφώματος να γίνουν ξεκάθαροι στις γυναίκες κάθε ηλικίας. Ξέρουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα – θρέμμα της εξουσίας των επιχειρηματικών ομίλων. Αποθρασυμένη από τη στήριξη που της προσφέρουν τα συμφέροντα που τη χρησιμοποιούν σαν μαστίγιο ενάντια στους εργαζόμενους και το λαϊκό κίνημα, απλώνει το δολοφονικό της χέρι ενάντια σε όσους παλεύουν. Γιατί οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και τα παιδιά τους έχουν ανάγκη έναν κόσμο απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση και την καταπίεση, απαλλαγμένο και από τους Χρυσαυγίτες, τα πιστά σκυλιά των επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες που αφήνει τους χρυσαυγίτες ελεύθερους να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.

Η απάντησή μας είναι το δυνάμωμα της οργάνωσης του αγώνα μας ενάντια στην πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων που γεννούν τη φτώχεια, την ανεργία, τον πόλεμο και ευθύνονται για την ύπαρξη αυτών των φασιστικών μορφωμάτων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.