Έως 22 Μαρτίου, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στη Δημοτική Κατασκήνωση
Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 ανοίγει τις πόρτες της φέτος, για 9η συνεχόμενη χρονιά, η Δημοτική Κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στη Ραφήνα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα λοιπά δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά από 4 έως 22 Μαρτίου και ώρες 8:00 έως 16:00, στον 1ο όροφο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης και Παναγοπούλου 2.

Επισυνάπτεται η Αίτηση συμεμτοχής.

Δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ΕΔΩ  και τα κριτήρια αξιολόγησης για τη εισαγωγή των παιδιών στην κατασκήνωση ΕΔΩ

Η κατασκήνωση του Δήμου δέχεται παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Οι μικροί κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες έχουν την ευκαιρία να περάσουν 12 ημέρες, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στο φιλόξενο και άρτια εξοπλισμένο κατασκηνωτικό χώρο της Ραφήνας, με θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική, χορό, εικαστικά, διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, περιβαλλοντικές δράσεις και καθημερινή επαφή με τη θάλασσα!

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δραστηριότητες των παιδιών της περσινής 6ης και τελευταίας κατασκηνωτικής περιόδου, στο επίσημο κανάλι του Δήμου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qBsVBpytBDo  

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2019

1η • Σάββατο 15 Ιουνίου έως Τετάρτη 26 Ιουνίου
2η • Σάββατο 29 Ιουνίου έως Τετάρτη 10 Ιουλίου
3η • Σάββατο 13 Ιουλίου έως Τετάρτη 24 Ιουλίου
4η • Σάββατο 27 Ιουλίου έως Τετάρτη 07 Αυγούστου
5η • Σάββατο 10 Αυγούστου έως Τετάρτη 21 Αυγούστου
6η • Σάββατο 24 Αυγούστου έως Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.