Έκθεση γάτας στη Βούλα – Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι οικόσιτες γάτες, ανεξαρτήτως ράτσας




Ο οργανισμός Felina Eλλάδος, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γάτας (WCF), σας προσκαλούν στην ετήσια, διεθνή έκθεση μορφολογίας γάτας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Aπρίλιου, στην Πνευματική Εστία Βούλας (ΠΕΒ) διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου και Nαυσικάς, κεντρική πλατεία Bούλας.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν καθαρόαιμες γάτες από παγκοσμίως αναγνωρισμένες ράτσες όπως: Ragdoll, Maine Coon, Bρετανικές κοντότριχες, Σφίγγες, Σιβηρίας, Σκωτσέζικες κ.ά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι οικόσιτες γάτες, ανεξαρτήτως ράτσας, οι οποίες μπορούν να διαγωνιστούν στην κατηγορία «Γάτα σπιτιού» και να βραβευθούν από διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές.

Eπιπλέον, υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για νεαρούς εκθέτες στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10-15 ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν τη διαδικασία της έκθεσης και να συμμετέχουν μαζί με την αγαπημένη τους γάτα.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στην παρουσίαση φυλών, σε θεματικούς, ανοιξιάτικους διαγωνισμούς γατών και στο WCF ring σε μια εορταστική έκθεση.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τα φιλοζωικά προγράμματα του οργανισμού που αφορούν τη σίτιση και τις στειρώσεις αδέσποτων γατών.

Ώρες κοινού: 10.30-18.30 και για τις 2 ημέρες.
Πληροφορίες συμμετοχές: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.