Άγιος Δημήτριος: Θα «μείνει στο σκοτάδι» η πλατεία Άρη Βελουχιώτη




Σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου, ο Δήμος Aγίου Δημητρίου συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Από τις 20:30 έως τις 21:30 η πλατεία Άρη Βελουχιώτη θα «μείνει στο σκοτάδι» συμβολικά, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τη φωνή μας με εκατομμύρια φορείς και πολίτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Για τη διάσωση του πλανήτη και τη μάχη ενάντια στην πρόκληση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν στη συμβολική πρωτοβουλία και να σβήσουν τα φώτα στα σπίτια τους, για μια ώρα από τις 20.30, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του πλανήτη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της WWF και σύμφωνα με την οργάνωση: «Φέτος εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα ενωθούν και πάλι για να εκφράσουν την επιθυμία τους για ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον. Την ώρα που η φύση απειλείται «με άνευ προηγουμένου ρυθμό» και βρίσκεται αντιμέτωπη «διαρκώς με την πρόκληση της κλιματικής αλλαγής», η «Ώρα της Γης» για το 2019 έχει στόχο να υπενθυμίσει την σημασία της και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον άνθρωπο (νερό, τροφή, φάρμακα, κλπ)»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.