Χιλιάδες τετραγωνικά ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευών πεζοδρομίων, στη Γλυφάδα
Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης, στη Γλυφάδα.
Στην Τερψιθέα, ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο κομμάτι της Αγίου Νεκταρίου από τη Γεννηματά προς τη θάλασσα, στην Ψηλορείτου, στην Αμερικής.

Στην Ευρυάλη η Ικαρίας, στα Δικηγορικά φρεζάρεται η Εθνικής Αντιστάσεως και εντός των ημερών θα πέσει άσφαλτος, ενώ συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στην Πρίγκιπος Πέτρου και αμέσως μετά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και στην Τερψιθέα σε εσωτερικούς δρόμους.

Παράλληλα συνεχίζεται και το μεγάλο έργο αποκατάστασης όλων των πεζοδρομίων και δημιουργίας νέων, με ποιοτικά υλικά και εσοχές για στάθμευση όπου είναι απαραίτητο.

“Μέσα σε μια τετραετία ολοκληρώσαμε με τρόπο σύγχρονο και ποιοτικό χιλιάδες τετραγωνικά ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευών πεζοδρομίων – και συνεχίζουμε” αναφέρει ο δήμαρχος,  Γιώργος Παπανικολάου

“Την προσοχή σας στα στοιχεία και μόνο: Συνολικά από το 2014 μέχρι και σήμερα κατασκευάστηκαν νέα πεζοδρόμια έκτασης 50.000 τετραγωνικών μέτρων και παράλληλα καλύψαμε με νέα ασφαλτόστρωση 200.000 τ.μ. στους δρόμους της Γλυφάδας!

Αυτές τις μέρες μπορείτε να δείτε τη συνέχιση των εργασιών στη Γεννηματά και στη Γούναρη, στο ύψος της Ανθέων .

Στα έργα καθημερινότητας και υποδομών, δεν σταματάμε ούτε λεπτό! Η ζωή μας αλλάζει με έργα – και θα συνεχίσει να αλλάζει”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.