Αργυρούπολη: Διακρίσεις για τη Σχολή Μπαλέτου Urban Dance Society


Το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου 2019 η Σχολή Μπαλέτου Urban Dance Society της Χριστιάννας Σκιαδά είχε την τιμή να συμμετάσχει στον Εθνικό Διαγωνισμό Dance Arts Competition 2019 και την τύχη να διακριθεί και στις 7 κατηγορίες όπου διαγωνίστηκε μέρος των μαθητών της, ενώ τα παιδιά κέρδισαν και 3 υποτροφίες σε καλοκαιρινά σεμινάρια και workshops στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία 7-9 ετών Κλασσικό Σόλο:
– 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο, Πολύμνια Πομόνη καθώς και μία υποτροφία στην Ακαδημία Χορού της Ουγγαρίας Hungarian Dance Academy, για μία εβδομάδα σεμιναρίων κλασσικού και σύγχρονου χορού το καλοκαίρι 2019, εκπροσωπόντας τη διοργάνωση Dance Arts Competition.
Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά.
– 2η Θέση Ασημένιο μετάλλιο, Χορόσιν Βαβανέλλου Βαλέρια.
Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά.
Στην κατηγορία 7-9 ετών freestyle contemporary.
– 2η Θέση Ασημένιο μετάλλιο, Πομόνη Πολύμνια.
Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά.
Στην κατηγορία 13-15 ετών Κλασσικό Σόλο (Variation)
– 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο, Σταθόπουλος Νικόλας καθώς και μία υποτροφία συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό στη Σόφια της Βουλγαρίας το καλοκαίρι 2020 εκπροσωπόντας τη διοργάνωση Dance Arts Competition.
Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά.
Στην κατηγορία 16-18 ετών Νεοκλασσικό.
– 2η Θέση Ασημένιο, Χριστίνα Γεωργία Αθανασιάδου.
Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά.
Στην κατηγορία 10-13 ετών Σύγχρονο Ομαδικό.
1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο και υποτροφία για όλη την ομάδα στο καλοκαιρινό workshop της Ανώτερης Επαγγελματικής και Ερασιτεχνικής Σχολής “Αλέξανδρος Χατζιάρας”.
Χορογράφος Άντρια Δημητρίου.
Μουσική “Killing in the name of” Rage against the Machine.
Το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό κέρδισαν (με αλφαβητική σειρά):
Αθανασιάδου Χριστίνα Γεωργία, Αργυροπούλου Νόρα, Κογιομτζή Ηλέκτρα, Κοντογιαννοπούλου Γεωργία, Κοντοδήμου Άννα, Νικολούδη Αλεξάνδρα, Πομόνη Πολύμνια, Πρίφτη Σοφία, Ρουμελιώτη Φαίη, Σταθόπουλος Νικόλας, Χορόσιν Βαβανέλλου Βαλέρια.
Στην κατηγορία Κλασσικό Σόλο 16-18 ετών σημαντική διάκριση πέτυχε η Αθανασιάδου Χριστίνα Γεωργία με χορογραφία της Χριστιάννας Σκιαδά.

Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια χορού/χορογράφο Άντρια Δημητρίου, τη διευθύντρια της σχολής και καθηγήτρια χορού / Χορογράφο Χριστιάννα Σκιαδά, την Παραγωγή του Εθνικού Διαγωνισμού Dance Arts Competition, την Αγγελική Σουλιώτη, τον Αλέξανδρο Χατζιάρα, τους κριτές Αλίκη Καζούρη, Kelly Karachalia, Άγγελο Χατζή και Αγάπιο Αγαπιάδη καθώς και τους γονείς που υποστήριξαν σε όλους τους τομείς τα παιδιά τους αυτές τις 48 ώρες υπομονής, αναμονής και σκληρής δουλειάς στο θέατρο.
Η Αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Κλασσικού και Σύγχρονου χορού Urban Dance Society της Χριστιάννας Σκιαδά βρίσκεται στην οδό ΒΥΡΩΝΟΣ 40 στην Αργυρούπολη και διαθέτει και Επαγγελματική Ομάδα Σύγχρονου Χορού. Τα τελευταία 5 χρόνια συνεργάζεται με τα Μπαλέτα της Μόσχας δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές της να μοιράζονται τη σκηνή σε επιλεγμένες παραστάσεις τους κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα. Τον προσεχή Ιούλιο θα διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό Urban Dance Summer Camp διάρκειας 3 εβδομάδων με εντατική καθημερινή 5ωρη διδασκαλία Μπαλέτου (Ρώσσικο σύστημα Vaganova), Σύγχρονου (Limon – Release Technique), Graham Technique, Musical, Aerial Sikls/Hoop και Hip Hop.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X