Άλιμος: Ημερίδα με θέμα «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή»




Με τη συμμετοχή νέων και δημοτών του Αλίμου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας και η παράταξη «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα».

Την ημερίδα άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους. Στο χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Τσαμήτας αναφέρθηκε στην πολιτική αλλαγή που έρχεται σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο ενώ τόνισε ότι πολιτική αλλαγή χωρίς τη νέα γενιά δεν μπορεί να υπάρξει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω στη νέα γενιά, στην καθεμία και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Γιατί εσείς είστε και πρέπει να είστε πάντα στην πρώτη γραμμή των αλλαγών» ενώ στο ίδιο πλαίσιο επισήμανε με νόημα “πως δεν αρκεί να είσαι νέος στην ηλικία, πρέπει να είσαι νέος σε ιδέες, νέος σε προτάσεις, νέος στη ψυχή.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος αναφέρθηκε στις δυσανάλογες ευθύνες που κουβαλά η νέα γενιά σε σχέση με αυτές που της αναλογούν καθώς καλούνται να παλέψουν με την ανεργία και τους μισθούς πείνας την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει επιδόματα γιατί θέλει μια νέα γενιά κοιμισμένη. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσαμήτα, τονίζοντας ότι πρέπει σύσσωμη η ΝΔ τον στηρίξει σε αυτόν τον αγώνα.

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με το Γιώργο Πατούλη, Ηλίας Γρηγορίου τόνισε την ανάγκη αλλαγής σελίδας στο δήμο Αλίμου και την Περιφέρεια Αττικής με ανθρώπους που να έχουν γνώση και ακεραιότητα.

“Θέλουμε για δήμαρχο τον Βαγγέλη τον Τσαμήτα και χρειάζεται να δείξουμε εμπιστοσύνη στους νέους οι οποίοι οφείλουν να γίνουν οι πρεσβευτές του καινούργιου αν το παλιό δεν έχει πεθάνει”, σημειώνοντας ότι “οι νέοι δεν αποτελούν λύση-πανάκεια, αντιθέτως πολλές φορές είναι αντιπαράδειγμα πολιτικής δράσης”.

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βαγγέλη Τσαμήτα, Γιάννης Δαρζέντας τόνισε ότι η συμμετοχή των νέων στη λήψη των αποφάσεων είναι θέμα δημοκρατίας. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται ερήμην τους καθορίζουν και υποθηκεύουν το μέλλον τους.
«Το χειρότερο όμως όλων είναι η αποπολιτικοποίηση και η ισοπεδωτική λογική ότι όλοι είναι ίδιοι. Όχι δεν είναι ίδιος ο Κονδύλης με τον Τσαμητα και ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη.

Ο Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, μέλος ΠΕ ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας στο πολιτικό κατεστημένο εντάσσοντας ανθρώπους δημιουργικούς με όρεξη για δουλειά, τονίζοντας ότι “ο Βαγγέλης Τσαμήτας είναι ένας άνθρωπος -νέος στις ιδέες”.

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλες τις Εκλογές, η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί πρώτη δύναμη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Βαγγέλης Τσαμήτας δήμαρχος Αλίμου» τόνισε ο Μανώλης Μιχαλέτος, πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου.

Στο πάνελ των ομιλητών επρόκειτο να είναι και η Σοφία Ζαχαράκη Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μέχρι πρόσφατα, όμως η αναβάθμιση της σε Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, της στέρησε από κοντά μας. Της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Την ημερίδα παρακολούθησαν η υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Σάντρα Γεράγγελου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.