“Η δημοτική αρχή Παλαιού Φαλήρου αρνείται τη στήριξη στους κατοίκους του Ρέματος της Πικροδάφνης”




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Φαλήρου (27/3/19), η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε ερώτημα προ ημερήσιας διάταξης σχετικά με τα υπέρογκα πρόστιμα που εκκρεμούν σε βάρος των κατοίκων της παραρεμάτιας περιοχής του ρέματος της Πικροδάφνης. Ο Δήμαρχος, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να πάρει σαφή θέση στο ζήτημα. Μετέθεσε τις ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής. Παρόμοια στάση κρατούν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που, ενώ διοργανώνουν προεκλογικά “οικολογικές” φιέστες και “περιπάτους” στο ρέμα, δε λένε κουβέντα για τα πρόστιμα που βαραίνουν τις πλάτες των κατοίκων και στηρίζουν τα απαράδεκτα σχέδια της Περιφερειάρχη Δούρου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Παλαιό Φάληρο, Αγ. Δημήτριο και Περιφέρεια Αττικής, έχουν επανειλημμένως θέσει το ζήτημα της διευθέτησης του Ρέματος, όπως και της ανάδειξής του.

Να σημειωθεί ότι στο δημοτικό συμβούλιο του Αγ. Δημητρίου, δυο ώρες πριν, την ίδια μέρα (Παρασκευή 27/3) κάτοικοι της παρόχθιας περιοχής μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγ. Δημητρίου κατάφεραν να εξασφαλίσουν ψήφισμα υποστήριξης (Κατά, ψήφισαν μόνο οι δ.σ. της Νέας Δημοκρατίας) στο αίτημα τους για διαγραφή των προστίμων.

Καλούμε το λαό να τους γυρίσει την πλάτη. Να κάνει τη διαφορά και να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, της αγωνιστικής φωνής που παλεύει μέσα και έξω από τα Συμβούλια για το λαό και τους εργαζόμενους.

Λαϊκή Συσπείρωση Παλαιού Φαλήρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.