Το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης γίνει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στη χώρα




(Δελτίο τύπου του Α.Ο. Βουλιαγμένης)

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από τοπικούς παράγοντες, μέλη του Ομίλου, γονείς, προπονητές, αθλητές-τριες, αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας του Α.Ο. Βουλιαγμένης, με πολλές ευχές και πολλά όνειρα για το 2019.

Τον λόγο έλαβε, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Βουλιαγμένης Κος Ασλανίδης Ιωάννης, μεταφέροντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τις ευχές για ένα 2019 με πολλές επιτυχίες, τόσο προσωπικές όσο και συλλογικές.

Αναφέρθηκε, στην αμέριστη στήριξη συνεργατών, γονιών και χορηγών, που είχε ως αποτέλεσμα την άρτια διοικητική οργάνωση του Ομίλου και των Ακαδημιών, μέσω των οποίων, θα μεταδοθούν οι γνώσεις και τα ιδεώδη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, σε εκείνες που στις μέρες μας ολοένα και απομακρύνονται από τον χώρο του αθλητισμού.

Εκθείασε, την ολική στήριξη που είχε ο Όμιλος από τον Δήμο, τον Ο.Α.Π.Π.Α., τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Υπηρεσία Πρασίνου, αποτέλεσμα αυτής, το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου . Ένα γήπεδο, πολύ υψηλών προδιαγραφών, μοναδικό στην Ελλάδα, αποτελούμενο από 17% υβριδικό και 83% φυσικό χλοοτάπητα.

Ένα στολίδι της πόλης μας, όπως το αποκάλεσε, που πρώτα εμείς ως Όμιλος, οφείλουμε να του δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό, ώστε να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Αναφέρθηκε επίσης και στα άλλα δύο νέα κατασκευασθέντα έργα του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης. Το γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 νέων προδιαγραφών με χαλαζιακή άμμο καθώς και για το ταρτάν περιμετρικά του στίβου (χορηγία του Ξενοδοχείου ¨Αστέρας Βουλιαγμένης¨).

Ευχαρίστησε θερμά, την Περιφερειάρχη Αττικής Κα Δούρου Ρένα, τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κο Κωνσταντέλλο Γρηγόρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ξενοδοχείου ¨Αστέρας Βουλιαγμένης¨ Κο Κουτσιβίτη Στέλιο, για τις ενέργειες τους, που συνέβαλαν στην επίτευξη και των τριών αυτών έργων.

Τελειώνοντας, έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Κο Κωνσταντέλλο Γρηγόρη, προτρέποντας τον να αναγγείλει τα άμεσα σχέδια του Δήμου για το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, όπως την κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ «μπαλονιού»το κλείσιμο του Βόλεϊ δίπλα από τις εξέδρες, την κατασκευή νέας περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου, την μελέτη και κατασκευή του φωτισμού όλου του Δ.ΑΚ. Βουλιαγμένης, καθώς και όλα τα υπόλοιπα έργα που έχουν μαζί συζητήσει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που συνεργάζονται.

Ο Κος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μιλώντας για την κατασκευή των έργων ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή ΜΠΟΡΕΙ να καταφέρει πολλά. Το αποδεικνύει το αποτέλεσμα της σύμπραξης Αυτοδιοίκησης, Περιφέρειας και Ιδιωτικού τομέα, που αντί να τους χωρίσουν οι «λογικές» διαφορές, τους ένωσε ο κοινός στόχος για προσφορά στους πολίτες, τα παιδιά και τους αθλητές του τόπου μας.

Υποσχέθηκε, την υλοποίηση όλων των έργων, που ανέφερε ο Πρόεδρος του Α.Ο.Βουλιαγμένης, μέσα σε διάστημα 1,5 έτους, καθιστώντας έτσι το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στη χώρα.

Χαιρετισμό απηύθυναν με την σειρά τους, η Κα Δούρου Ρένα και ο Κος Κουτσιβίτης Στέλιος, εκθιάζοντας και εκείνοι, το έργο της Δημοτικής Αρχής, υποσχόμενοι ότι θα είναι αρωγοί σε ό, τι άλλο τους ζητηθεί.

Τελειώνοντας η Περιφερειάρχης μαζί με τον Δήμαρχο, εθιμοτυπικά έκοψαν την πίτα και ο Α.Ο. Βουλιαγμένης, μαζί με τους προπονητές, μετά από κλήρωση, μοίρασαν δώρα, σε έναν αθλητή από κάθε αθλητικό τμήμα.

Να ευχαριστήσουμε :

  • Την Κα Νικηφοράκη Δήμητρα, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης
  • Το εστιατόριο Lagom για την χορηγία του ενός γεύματος 2 ατόμων για το φλουρί της Πίτας

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Η Περιφερειάρχης Αττικής Κα Δούρου Ρένα
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Αττικής Κος Αναγνωστόπουλος Νάσος
  • Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κος Κωνσταντέλλος Γρηγόρης
  • Ο Διευθύνον Σύμβουλος στο Ξενοδοχείο “Αστέρας Βουλιαγμένης” Κος Κουτσιβίτης Στέλιος
  • Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κος Βάσσης Νικόλαος
  • Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κος Παπαμιχαήλ Βασίλειος.
  • Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κος Αγαλιώτης Ιωάννης, Κα Αργυροπούλου Λυδία, Κος Αργυρουδάκης Ελευθέριος, Κος Γεωργουλόπουλος Διονύσης, Κος Κιούκης Δημήτριος, και η Κα Σταμπέλου Κατερίνα.
  • Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κος Κυριακίδης Χάρης
  • Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ενότητας Βούλας Κα Κουρεντζή Νατάσσα.
  • Οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ενότητας Βούλας, Κα Γεωργακοπούλου Ελπίδα, και η Κα Περράκη-Αμπελικάκη Βίκυ,
  • H Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ενότητας Βουλιαγμένης Κα Λεντή Άννα.
  • Οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ενότητας Βουλιαγμένης, Κος Κακογιαννάκος Δημήτρης και ο Κος Κοκολέτσος Γιώργος.
  • Το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Π.Α. Κα Σφήκα Βίκυ
  • Ο Πρόεδρος του συμπαραστάτη του Δημότη Κος Ελευθερίου Σωτήρης.
  • Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κα Τριάντη Δώρα
  • Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κα Νικηφοράκη Δήμητρα
  • Ο πρώην Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης Κος Νικολάου Εμμανουήλ
  • Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Βάρης ” Ο Αναγυρούς”  Κος Σάββας Μιχάλης.
  • Ο Γενικός Αρχηγός του Δ.Σ. του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης Κυριαζόπουλος Στέφανος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχόμαστε μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.