Σπουδαίες επιτυχίες για το τζούντο του Πανιωνίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα




Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση ήταν για το τμήμα τζούντο του Πανιωνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου.
Ο Ιστορικός Σύλλογος συμμετείχε με 27 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και πανηγύρισε σπουδαίες νίκες και 8 μετάλλια συνολικά, εκ των οποίων 1 χρυσό, 3 αργυρά και 4 χάλκινα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Πανιωνίου:
Αργυρό: Αλατζά Δέσποινα -48κ Κορασίδων Β,
Χάλκινο: Δαγιακίδη Δάφνη-48κ Κορασίδων Β,
Χάλκινο: Δασκοπούλου Ελένη Νεάνιδες,
5η Θέση: Λαζίδη Άννα Κορασίδες Β,
Χρυσό: Κοντοκώστας Νίκος 34κ Παίδων Α,
Αργυρό: Σοπιλίδης Φάνης 34κ Παίδων Α,
Χάλκινο: Κατσίφας Θανάσης 46κ Παίδων Α,
Χάλκινο: Θάνος Αρβανίτης 73κ Νέων,
Αργυρό: Αλέξιος Μιχαήλ 42κ.
Συνολικά ο Πανιώνιος πανηγύρισε 18 νίκες για την κατάκτηση των μεταλλίων, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία στο σύνολο ήταν η 2η Πανελλήνια θέση στους Παίδες Α.
Ακόμη, ο Δημήτρης Τσακίρης πήρε 2 νίκες στα 73κ Εφήβων, ενώ στους Έφηβους συμμετείχαν επίσης οι Λουκής Στελλάκης, Παναγιώτης Καστρινέλλης και ο Αλέξανδρος Τσορπατζίδης στους Παίδες Β. Τέλος, στους Νέους πήραν μέρος ο Παναγής Στελλάκης στα 73κ και ο Λουκής Στελλάκης στα 90κ.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους, που κατάφεραν για άλλη μια φορά να χαρίσουν τόσες διακρίσεις στο σύλλογο. Άλλωστε το τζούντο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ερασιτεχνικά τμήματα του Πανιωνίου, με πολλές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.