Ηλιούπολη: Ανακύκλωσαν 110 τόνους ενδυμάτων και υποδημάτων μέσα σε ένα χρόνο


Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης  έδειξαν για μια φορά ακόμη την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που τους διακρίνει και στον τομέα της ανακύκλωσης ρούχων.

Σύμφωνα με το Πιστοποιημένο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης της Recycom o Δήμος Ηλιούπολης κατέλαβε την 5η θέση στην συνολική κατάταξη 32 δήμων που συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα στην συγκομιδή ρουχισμού.

Για μια φορά ακόμη οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες επιβεβαίωσαν την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να απλώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο των κόκκινων κάδων στους δημόσιους χώρους.

Για το έτος 2018, η εταιρεία ανακύκλωσης ενδυμάτων – υποδημάτων Recycom αποκόμισε από τους ειδικούς κόκκινους κάδους ανακύκλωσης ρούχων του Δήμου Ηλιούπολης, συνολικά 110 τόνους ενδυμάτων και υποδημάτων.

Σύμφωνα με την σύμβαση συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος με την Recycom, από τα προϊόντα ανακύκλωσης ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας με την δωρεά διαφόρων τροφίμων και ειδών υγιεινής (π.χ Ζυμαρικά, αλεύρι, ελαιόλαδο κ.α) κάθε μήνα.

Μετά την ανακύκλωση των αποτελεσμάτων, η εταιρεία Recycom δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει με πιο έντονους ρυθμούς να στηρίζει και να συνεισφέρει περισσότερα αγαθά στον Δήμο μας με στόχο τη βοήθεια περισσότερων άπορων οικογενειών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X