Οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν στέγαστρο στο 1ο δημοτικό Βούλας – Κλειστό το σχολείο




 

Δριμύ κατηγορώ κατά παντός υπευθύνου, εξαπολύει ο σύλλογος γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Βούλας, με αφορμή την αποκόλληση ενός στεγάστρου από plexiglass, λόγω των ισχυρών ανέμων. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι γονείς, που εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν παιδιά στην αυλή του σχολείου.

Με εντολή του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, το σχολείο θα παραμείνει αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου κλειστό και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων

Η αδιαφορία των υπεύθυνων δεν έχει όρια, ακόμη και όταν κινδυνεύουν οι ζωές των παιδιών στο σχολείο! Από το 2014 που είχε αποκολληθεί (λόγω ανέμων) τεράστιο κομμάτι του σκέπαστρου, δεν αντικατέστησαν ολόκληρο το σκέπαστρο (ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά διάλειμμα, δεν το επέτρεψαν οι δάσκαλοι).

Είχαν “μπαλώσει” το σπασμένο κομμάτι και άφησαν το υπόλοιπο, παρότι γνώριζαν ότι ήταν ακατάλληλο και θα έφευγε πάλι με δυνατούς ανέμους. Από το 2014 συνέχεια γίνονταν αιτήματα στην δημοτική αρχή για την αντικατάσταση του σκέπαστρου αλλά τίποτα.

Πρόσφατα έκαναν μικρή επέκταση στο σκέπαστρο για να μην μπαίνουν τα νερά στο μπαλκόνι (πράγμα που ήταν χρόνιο), αλλά το “καμένο” σκέπαστρο δεν το άλλαξαν! Σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων έφυγε όλο το σκέπαστρο!!! Ευτυχώς πάλι δεν ήταν κάποια στιγμή που υπήρχαν παιδιά στην αυλή.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Κλειστή θα παραμείνει η σχολική μονάδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, για προληπτικούς λόγους και πραγματοποίηση αυτοψίας από την Τεχνική Υπηρεσία και τυχόν εργασιών αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο καθώς παρατηρήθηκαν ζημιές στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα και αποφασίστηκε το κλείσιμο της προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των μαθητών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.